Windows 10 teema
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Windows 10 teema
Priit_IZ kirjutas:Ma olen ka paranoiline ja ei usu heategevust. Igasugune tasuta pakutav asi on kahtlane, tootjal peab ju mingi huvi asja juures olema.
Tootja huvi on olenematta tegevusalast pappi teenida.Siit ka see nö "tasuta jagamine" ,mis on tegelikult oma turuosa kindlustamine.Et selle peale tulla ei pea just eriline guru olema.Kõik muud teemad saavad alles peale seda tulla.
Aga see kõik ei ole ju otseselt seotud win10-ga.Teema oli win-10 mitte big brother ja muu taoline intenetti kasutades.See kõik on seal juba ammu olnud ja on jatkuvalt edasi.On seda läbi win10 lihtsam või keerukam teostada,ei oma mingit vahet.Tehakse seda ikkagi ja küsiks samas teilt paranoilisdelt,et miks te võiksite kedagi huvitada,mille erilisega te tegelete?
Ma saan aru,et olete millegi suure ja maailma muutvaga hakkama saanud,aga te pole ju keegi midagi sellist saavutanud.Siin foorumis kurta,et keegi sind jälgib ja sinu vastu huvi tunneb,ei ole just eriti tõsiselt võetav jutt.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.