Windows 10 teema

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Windows 10 teema

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

w5l1k9 kirjutas:
urmas66 kirjutas:

Kas keegi tahab väita,et kõik see ,mis win10-ga kaasneb on siiani olemattu?See,kes nii mõtleb ei tea vist arvutitest küll midagi.Kõike seda vältida saab ainult arvutit internetis kasutamatta ja mobiitelefoni(isegi Nokia 1610 on jälgitav) omamatta.
Keegi ei tunne sinu ja su tegemiste vastu huvi,kui elad seaduste piires.Kui tahad kriminaalset või mida iganes muud keelatud elulaadi viljeleda,siis pead ennast varjama nii tänaval,kui arvutis.Aga see ei ole see teema.

See võis nii olla 10+ aasta tagasi aga need ajad on igaveseks läinud. Aga noh, ignoratsus pidi ju õnnistus olema ;)
urmas66, saada mulle oma e-mail ja sotsmeedia kontode ligipääsud. Ma vaatan veidi ringi. Luban, et sigadusi ei tee. Sul pole ju midagi peita.

Siia sobiks üks väga hea lause: "Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say"

Sa saad sinna ilma minu abita ka sisse ,kui ka päriselt nii nutikas oled,kui siin väidad.Aga mul pole seal tõesti midagi sellist,mis kedagi võõrast millegagi aidata saaks.Sots meedia e FB on avatud kõigile,nii,et lets go,mine vaata.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”