Windows 10 teema → Re: Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

w5l1k9
Tsikkel: 100% puhas rõõm

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas w5l1k9 »

Black kirjutas:

...
PS. Jah, ma olen kursis sellega, et iga tavaline inimene peab sellist mõtlemist "kergelt" hullumeelseks ja paranoiliseks.

Pigem ütleks nii, et need, kes selliste asjade pärast muretsevad on need viimased terve mõistusega tegelased :)

Windows 10 EULA on ikka tase omaette. Põhimõtteliselt võib Microsoft teha sinu arvutis leiduvaga seda, mia nad ise tahavad. Neil on õigus lugeda, kopeerida, indekseerida jne KÕIKE!!!, mis su kettal leidub. Sellest hetkest alates, kui sa klikkad "Olen nõus" nuppu, muutub kogu su ketta sisu kellegi kolmanda omaks. Ongi kõik. :bsmile:

Minu jaoks on täiesti uskumatu, et terve mõistusega IT pealikuld laseks sellise EULA'ga OS'i kasutada riiklikus või korporatiivses võrgus.

Nendele kodanikele, kelle pole oma arust "midagi salat", ütlen ma tavaliselt nii: "Tore kuulda. Palun anna mulle kõikide e-mail ja sotsmeedia kontode kasutajanimed ning salasõnad, ma viskan pilgu peale. Luban, et sigadusi ei tee". Selle peale tehakse miskil põhjusel mökk-mökk ja paremal juhul näed ta näost, kuidas inimesel hakkab kohale jõudma, kui loll see väide tegelikult on :)
Küsimus pole saladustes. Küsimus on elemntaarses privaatsuses. Windows 10 puhul sellist asja enam pole.

Ehk siis, kui sul on 95, 2000 või lausa 7, siis ära kiirusta 10 peale minemisega.

"Never listen to people who don't like you"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”