Windows 10 teema → Re: Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Ma pidasin rohkem 7 vs 8(.1) silmas. Ja puhtalt isiklikust vaatevinklist. Loomulikult olen ma uuemaid ka tüdimuseni näppinud - töö on selline. Classic Shelli /Start8-t jne ka juba aastaid ja kümnetele arvutitele installinud. Pluss serverite pool. Mul pole uuema suhtes võõristust, lihtsalt vana on veel piisavalt hea. Võimalik, et kolin, kui oma peamises isiklikus masinas profülaktilist reinstalli plaanin. Seni ei näe põhjust tõmmelda.
Ja kuigi tänapäeval paistavad paljud juba "sul pole niikuinii midagi varjata" ja "kõik suured teavad su kohta juba niigi rohkem kui sa ise" ajupesu omaks võtnud olevat, ei kavatse mina sellega nii enesestmõistetavalt nõustuda. Väiksem digitaalne jalajälg saab tulevikus palju väärt olema. Eriti pärast seda, kui AI end nii kindlana tundma hakkab, et end ilmutada julgeb. Ja end siis loomulikult veelgi rohkem kindlustama asub (loomulik enese alalhoid).
https://www.hackingdefinedexperts.com/w ... -built-in/
PS. Jah, ma olen kursis sellega, et iga tavaline inimene peab sellist mõtlemist "kergelt" hullumeelseks ja paranoiliseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.