Windows 10 teema → Re: Rumalad küsimused 2
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Black kirjutas:pühak kirjutas:Mind praegu siiralt huvitabki küsimus, et miks ma peaksin tahtma 10-t? Kas sellel on mingid lisavõimalused, mis mind huvitama peaksid?
Uuem pole küll alati silmatokavalt parem, kuid varem või hiljem tuleb sul ikkagi üle kolida ja kui siis on mõned versioonid vahele jäänud, on hüpe lihtsalt suurem. Kui pole otseselt arvutihuviline, soovitaks stabiilsuse huvides enamvähem seal eelmisel versioonil püsida. Uuema riistvara parema toe huvides tuleb aga ka softiga paratamatult tasapisi edasi liikuda. Mitte, et XP tänapäevalgi veel kõike vajalikku ära ei teeks ja samal ajal nunnult minimalistlik ei tunduks. Kümnega mina soovitaks tavakasutajal aastakese oodata. Alati saab muidugi oma uudishimu rahuldamiseks testmasinal, teise kettaga või virtuaalmasinas näppida.
Eks enda vanusest oleneb ka. 98(SE)-lt XP peale ma kolisin isiklikus masinas (tööl oli NT4/2000) omal ajal noorema/ägedama/uuendusmeelsemana alates RC1-st, nüüd aga olen ilma suurema uuendamissoovita ikka veel 7 peal... Ei tõmba need suured kastid mittenäpitava ekraani peal.
10-s ei ole sul "kaste mittenäpitaval ekraanil".Need saad küll teha kui tahad,aga ei ole nö standard vaates üldse olemas,nagu 8-l.Saad omale täpselt sama laadse desktopi nagu 7-s teha.Ja see on lihtne.Tegelikult su desktop koos kõigega jääbki alles.
Mul on nüüdseks kõik 3 arvutit 10-e peale üle viidud ja ei ole ühtki probleemi peale Outlook 2007-ga win 7-s mida pidi veidi näppima,aga see oli ikka selle programmi enda viga ja lihtsalt 7-ga töötas aga 10-ga hakkas jamama.Nüüd muidugi töötab.Kasutan vaike brauserina Chrome.Edge ei toeta ID kaarti ja see mulle ei sobi,kuigi tundus ka väga mugav ja kiire.
Mul on 10-e uues just ostetud töö-lauarvutis,ja kahes läpakas.Üks oli enne 7 ja teine 8.Nüüd on kõik üks ja see on mugav.Kodused nö tavakasutajad,kes üldse arvutist suurt midagi ei jaga, ei saanud vist isegi aru,sest mul oli koduses 8-s ka "Classic Shell" ehk 7-e sarnane välimus.
Mina igaljuhul kiidan 10-t ja soovitan kõigil see vahetus niikaua kui tasuta saab, ära teha.Office 2013-ga töötab ka ideaalselt.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.