Windows 10 teema → Re: Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Macintosh kirjutas:Spoiler
pühak kirjutas:Mind praegu siiralt huvitabki küsimus, et miks ma peaksin tahtma 10-t? Kas sellel on mingid lisavõimalused, mis mind huvitama peaksid? Mänge ma peaaegu ei mängi, kui mõnikord solitaire välja arvata.
Kasutan arvutit enamjaolt teksti lugemiseks või koostamiseks, aegajalt ka piltide ja filmide vaatamiseks ning piltide fotoshopiks, loomulikult ka netis surfamiseks. Kas 10 koormab arvutit rohkem või vähem, kui 8,1? Kas on oht, et näiteks aasta pärast teeb väikepehme 8,1-ga sama, mida mõne aja eest xp-ga tegi? Võibolla on mul veel mõned küsimused, mis hoobilt meelde ei tule, aga küsimused jäävad siis igal juhul samasse raskusastmesse, nagu juba need, mida esitasin.
Kui sa praeguse olukorraga (kõik töötab nii nagu mina tahan) rahul oled, siis pole ühtegi veenvat ettekääned.
Arvestades, et tegu on esmase versiooniga saab üle minnes esime aasta erinevaid põnevaid "ohhooo" momente üle elada.
Näiteks: "ohoo, mu masin ei tule enam unereziimist välja ilma restardita" või "ohoo, pärast programmi x käivitamist teeb masin restardi" või "ohoo, masin ei lähegi pärast läpaka kaane sulgemist unereziimi".
Selge, tänud. Siis mõtlen asja peale veel korra vahetult enne tasuta üle minemise aja lõppemist. Praegu aga panen 8,1-ga edasi.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.