Windows 10 teema → Re: Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas pühak »

Ise olen arvutiasjanduses suht võhik, on olemas oma "ihuitimees," kes minu soovitud asjad ilma pikemalt arutlemata ja ilma "miks" küsimuseta ära teeb, seega töö, kui selline, saab tehtud. Minu leiutada jääb, mida ma tahan. 8 peale läksin omal ajal, kuna arvutis oli soetamise ajal vista, mis oma pidevate veateadete ja kokkujooksmistega ajusid nii kõvasti nikastas, et kui ennemainitud itimees küsis, kas ma eksperimendi korras win8 beetaversiooni katsejäneseks tahan saada, olin rõõmuga päri. Ei tahtnud pärast enam vista peale mõeldagi ja saigi püsivalt 8 pandud, millega üldiselt rahul olen. 7-ga võrrelda ei oska, pole seda kunagi kasutanud. Startmenüü, mis 8-l alguses puudus, jõudsin juba ära unustada, kui see 8,1-ga tagasi tuli, on see minul praktiliselt puutumatuna seisnud.

Mind praegu siiralt huvitabki küsimus, et miks ma peaksin tahtma 10-t? Kas sellel on mingid lisavõimalused, mis mind huvitama peaksid? Mänge ma peaaegu ei mängi, kui mõnikord solitaire välja arvata. :D Kasutan arvutit enamjaolt teksti lugemiseks või koostamiseks, aegajalt ka piltide ja filmide vaatamiseks ning piltide fotoshopiks, loomulikult ka netis surfamiseks. Kas 10 koormab arvutit rohkem või vähem, kui 8,1? Kas on oht, et näiteks aasta pärast teeb väikepehme 8,1-ga sama, mida mõne aja eest xp-ga tegi? Võibolla on mul veel mõned küsimused, mis hoobilt meelde ei tule, aga küsimused jäävad siis igal juhul samasse raskusastmesse, nagu need, mida juba esitasin.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”