Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Metsanotsu
Tänatud: 2 korda

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Metsanotsu »

Kusjuures nii on vist iga inimesega et ega ennem ei usu kui ise näeb. Nüüd usun ma ka et ega tegelikult lihtsam ja odavam on uut ehitada kui vana korda saada :D Kui ma tahaks moodsat kipsist siseseintega maja siis ei näekski asjal mõtet. Õnneks minu "häärberit" on juba korra elamiskõlblikuks tehtud. Ei pea muretsema katuse pärast ja vesi on sees ja solk väljas mitte vastupidi :D
Kahjuks olude sunnil pean remonti natukene vales järjekorras tegema kuna samal ajal päris telgis ei tahaks elada :D Enamus küsimusi ongi tegelt rohkem seotud mul sellega, et kuidas eelmiste "inseneride" möödalaskmisi korda seada. A la niiskustõket ei ole, 150 soojustuse asemel on 50 pandud, osa teise korruse põrandast ei ole korralikult toestatud, tuuletõkkest pole haisugi jne :evil: Vähemalt ei ole igav :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”