Tehnoülevaatus
Re: Tehnoülevaatus
Mul oli kauges minevikus esimese lääne rattaga(hõbe-kollane Tdm 850) siuke pull. Saades asja korda reg eelsel ülevaatusel, nr külge ja kohe kõrvale ülevaatusele. Ülevaatuse kuudi ümbrust platsi valmistati ette asfalteerimiseks. Plats kaetud ühe jämmemat sorti killuga mida üldse näinud. Ise sain algaja ja värske ratta omanikuna, erutusest värisedes, napilt sõidetud uke taha. Kaks venikest testisid(vaatasid üle) sees 53-e. See tehtud kooberdasid välja. Üks vennike istus kohe ratta selga. Näha oli et sõit väga pole. Küsis oot, kus see pidur siin on ja kus käigud käivad. Vaja teisest maja otsast sisse sõita. Siis võttis täispööretel sidurt libistades kohalt. Mul viskas ikka päris punasesse- nussid saksast pilli viimase papi eest kohale ja siis rsk mingi taigen keerab killu peale külili enne kui ise sõitagi saad! Nii ma ütlesingi teisele vennikesele(keda pidasin 53 meheks), et kohe näed kuda üks mees kiirabiga ära viiakse. Läbi ime sai vend ikka sõidetud ümber maja. Pärast ülevaatust tehes selgus, et see teine vennike oli hoopis ülevaataja paarimees-käsualune. Ütleme väga vaikselt toimetas ja ühti piuksu ei rääkind.
Lõppes see päev sellega, et esimesele suveõhtusele tuurile legaalse nr ja ülevaatusega minnes jooksis sokk niimoodi eest läbi, et ma ei näinud teele tulemas ja ei jõudnudki reageerida. No ütleme vast 5 m oli vahet maanteekiirusel. Siis mõtlesin küll joptvui mat on ikka elu siklimehel.
Õnneks ma ei andnud alla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.