Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Steev kirjutas:Ma olen aastaid lugenud inimestest, kes on kokku puutunud hälvikutest autojuhtidega ja mõelnud, et no mida pelmeeni, ei ole neid ju Tallinna tänavatel näha. Nagu näha inimene eksib ja tänaseks on ka minu süütus läinud.
Lähenesin nagu tavaliselt ristmikule seisvatest autodest möödudes ja näen, et minu tulekut on märganud BMW-ist. Deem, ma oleks tõesti südamest lootnud, et esimeseks hälvariks juhtub keegi muu aga mitte Baierimaa mootorikangelane. Ässal oli istumise all, nagu hilisem ARK-i otsing tulemused paljastas, 2002 aasta kuri, 3 liitrise ja juba kaugelt näha, et sisepõlemismootoriga masin. Kuna aga kaks ratast omavad väiksemat hõõrdetakistust, libisesin ma temast korraks mööda, aga ainult korraks. Baierlane surus end foori all minu küljele oluliselt lähemale kui tavasõidukid ja kukkus autos kätega vehkima, kõrval istuv tütarlaps hoogsalt tegevusele tuge pakkudes. Kui ma pead keerasin, andis luksusmasina uhke omanik elegantse liigutusega oma aknavedukitele käsu tööle hakata ning karjus läbi avaneva akna mulle, et ärgu ma trügigu, tütarlaps noogutas ja kiitis kaasa, et eks ta õige ole. Vahepeal jõudis fooris süttida roheline tuli ja mul tuli liikuma hakata, baierlane hoogsalt kannul. Lehvitasin talle veel viisakusest ja jäin taga toimuvat ringteeni peeglist jälgima. Ega kaua pidanudki ootama. Veidi aja pärast peatas minu liikumise erkoranžidele elektrisööstudele teed andev tõkkepuu. Vaatan vilksti peale seiskumist peeglisse ja mida ma näen. Direktorite sõiduk on seiskunud paar autot minust tagapool, uks on lahti paisatud ja lühikeste juuste ning moodsalt paljaks pöetud peaga, põhimõtteliselt esimese Eesti hulka kuuluv (tegelase enda sisetunde järgi - autori üldistav oletus) noormees silkab minu poole. Mingil huvitaval põhjusel, minu hinnangul tema udustest silmadest tulenevalt, olevat "härrasmees" näinud mind keskmist sõrme vibutamas ja üritas nüüd, samal ajal sülge minu kiivrivisiirile pritsides, selgeks teha, et minu räme rikkumine sedamoodi trügides on pardakaamerale salvestatud, ja jõuab peagi korravalvurite kätte. Kahjuks sellega meie vestlus lõppes ja ma ei saanudki talle jätta oma kirjaposti aadressi, nägemaks ka ise salvestist. Kahju.
Maailm on kirju. Ja mul on tõsimeeli kahju inimestest, kes tahaks endale osta seda marki sõidukit vaid mugavuse pärast.
Ahjaa, natukene matistunud kerega aga siiski kaugele edukust kiirgav sõiduk, kandis kohustuslikku valget plekitükki 576 BGS
Irw.. hea lugemine. Ma siiski ei üldistaks, idikaid jagub iga margi rooli, mõne rooli lihtsalt natuke rohkem. Totter on see, et meil paljud juhid siiani ei saa aru, et ridade vahel kulgev kaherattaline vähendab ummikuid.
p.s. ühe korra võid arvata mis autoga ma ise sõidan, samuti saksa päritolu..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.