K: XT600 3tb puterdab kiirendades
Re: K: XT600 3tb puterdab kiirendades
Kolvi ise jätaksin viimaseks, aga interneti avarustes tuhnides leidsin, et osadel tekib kolvis loks kulunud rõnga pärast ja siis hakkab ka suitsema ja teeb viperdusi.
Ma ise panustaks ka pigem õhuleket ja karpat, kuid pole karpaga üldse sina-peal. Eile õhulekete koha pealt proovisin start-gaasiga nende karpa kummitorude peale piserdada ja sealt küll ei kuulnud mingisuguseid pöörde muudatusi seda tehes.
Enne töötas kindlasti, kuid millal ei tea. Sain tsikli niisuguses seisus.
Väljalaskes asendasin mina tühjaks tehtud püti originaaliga ning sisselaske poole pealt on seal sport/pestav filter külge pandud- ehk on kala seal?
@will111 - manuali oleks küll vaja, saaks asja vähe kiiremini ja efektiivsemalt teha. Või oleksid sa valmis ka ise selle üle vaatama ja vajadusel seadistama mingi summa eest? Kui nii, räägime edasi privas.
@Tort - Kas ka suitsemine külmalt võib viidata segu probleemidele? Ma täna vaatan, kas tuleb külmalt valget või sinist tossu, siis natuke targem jälle.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.