A2 lubadega sõit kangema masinaga

Syn
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 7 korda

Re: A2 lubadega sõit kangema masinaga

Lugemata postitus Postitas Syn »

Black kirjutas:

Nad ei tohi sind põhjuseta isegi peatada.

Mind võeti lasnamäe kanali viimase sillapeal üks reedeõhtu maha. Patrull ilmus "ei kusagiilt" seljataha ja andis sillapeal punase (tavaliselt lastakse ikka vähe laiemasse kohta keerata ja siis antakse disko). Jäin siis keset silda seisma ja noor neid astub minujuurde. Ise mõtlesn, et kanalis oli seal 100ja ringis kiirus, et ju siis kuskil sai lukku mu. Üllatuseks andis ainult puhuda ja ei midagi muud. kui küsisin, et miks kinni pidasite, siis ütles, et üks bike rikub siin eeskirju ja pani (vist) eestära. Mõtlesin et ausvärk ja olin ise päris rahul, sest kiiruse eest ei noomita. Vastastikused meelidava õhtu jätku soovimised ja enne kui neiu auto poole liikuma hakkab ütleb mulle: "Kui peaksite siinkandis mõnda musta mootorratast märkama võte politsei infoliini teada anda." Ise ma sõidan sini-valge gixxeriga :D . Ei teagi, kas oleks pidanud selle põhjuseta kinnipidamise pärast neid veidi norima :twisted:

Ise küsiks juurde, et kui dokke ja lube kinnipidamisel küsitakse ja neile ID kaart vastu anda, siis kas nad viitsivad autosse kontrollima ka minna, kui muud rikkumist toimunud pole?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”