City Hair meeste juuksur

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: City Hair meeste juuksur

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

reimps kirjutas:

Vahvad soengud teil, et vajavad juuksuriskäiku. Mul on õnneks lahendus teine - kord paari-kolme aasta tagant ostan uue masina, miski 20.- eest ja kord-paar kuus leiab alati mõne sõbranna, kes mu kaalika mu soovi kohaselt ära disainib. (Ma ei ole kiilakas, et vältida süüdistusi "sa lased ju nulli, nii pole aus".)

EDIT: Ma pean ikkagi uuesti mainima, et suht gay teema tegelt - hardcore bikerid, kes toitavad teatavasti väikelastest ja muidugi ka nahkhiirtest, arutlevad juuksuriteemadel :mrgreen:

Ma õppisin kroonus olles ise ka juukseid lõikama ja pelgalt kääridega,aga krt pole ,kes endal lõikaks.Need tuttavad,kes oskavad ongi juuksurid :mrgreen: ja sonks on mul suht lühike,nii,et peab ikka kuu-kahe takka vähemalt seda laskma pügada.Seda osside tüüpi soengut,kus kõik on ise ühepikkuselt masinaga üle lastud,ma ka ei kannata.
Aga hardcore biker peab enne nahkhiire söömist ju ka "hea" välja nägema. (lol)

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”