City Hair meeste juuksur

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: City Hair meeste juuksur

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma käin ka salongis ja panen aja kinni,sest ei viitsi ehku peale minna,samas ka käin ainult nö oma juuksuri juures.Lähen kohale ja ei pea seletama,mida teha.Maksab 10.- Kõik on hinnas.Hind tegelikult mitte ammu tõusis enne oli 8.-.Ehk siis see teemas käsitletav salong pole soodne vaid pigem üle keskmise.

Kui EMTA toetamisest rääkida,siis enamuses kohtades ,on jah ainult sulas maksmine,aga see ei tee kohe kõigist petiseid.Minu juuksur on mul isiklik tuttav ja maksab koha renti salongile, vastavalt töötatud päevade eest,arve alusel.Ise on oma enda OÜ-s,enne oli FIE,aga see oli tema jutu järgi keerulisem.
Ja ära tuleks seljuhul kustutada ka see "möla" algatanud post,mis sõna otseselt viitab petmisele.Kui MX77 post oli seda tauniv,aga kustutati.Ma maksan ka makse ausalt ja ei pea lugu sellest,kui maksudest kõrvale hoidmisele kutsutakse.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”