Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas mx77 »

urmas66 kirjutas:
zombi kirjutas:

samas trassigaas jookseb tuppa, hetkel küll plommitud, ruutmetraaz on väike, vesi kah olemas - miks ka mitte...

Gaasiga kütmisega tekib küsimus,kas korsten seda gaasikütet välja ka kannatab,igasse korstnasse ei tohi panna.Need gaasikatlad,mis vanasti kätepesuks sooja vett tegid on tänapäevaste küttekateldega võrreldes olematu võimsusega.Kutsu kõigepealt spetsialist asja uurima,siis saad edasi aretada.
Soojuspumba välis seade pannakse hoovi poole.Mul õde elab ka Pelgus Õle tänaval ja neil on nii pandud.Kui väike pind,siis õhk-õhk on igati sobiv.Voolu ei tarbi ülemäära palju,kaitse peab olema 16A ja kaabel 3x2,5 ehk tavaline 220V.Samas elektri süsteem tuleb nii või naa korda teha,muidu pole varsti midagi kütta.
Uue ehitus seadusega on kogu selle tegvuse jaoks vaja projekti ja ka ehitusluba.

Ma ei tea, pole selle eriala spets, aga need gaasikatlad, mida ma näinud olen on üldse ilma klassikalise korstnata olnud. Lihtsalt üks suht lühike torujupp tuleb läbi seina ja kõik. Ju siis on efektiivsus nii hea, et heitgaaside, mis on sisuliselt veeaur, temperatuur on nii madal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”