Kuidas ma esimest tsiklit valisin..
-
ElectroMoto
Teema algataja - Postitusi: 599
- Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
- Tänanud: 367 korda
- Tänatud: 82 korda
- Kontakt:
Re: Kuidas ma esimest tsiklit valisin..
Margit kirjutas:I like you, sa küsid vahvaid asju
meelitaja! ![]()
seitse aastat tagasi ostsin omale kalli kruiiser-jalgratta (10K+ krooni maksis) ja kuna see oli ehitatud nagu tanks siis olen sellega halastamatult sõitnud (ehk siis vees-lumes-liival tänavaäärtest hüpates ja muid lollusi tehes) ja hooldanud minimaalselt. see hooaeg pole isegi pesta jõudnud. kogu selle aja jooksul vist paar korda olen ketti õlitanud... ja no ma olen sellega ikka igapäevaselt tööle ja tagasi sõitnud (päevas mingi 10km kindlasti) lumest lumeni... ja kuna ta jätkuvalt töötab ja vastu ei punni, siis kuidagi ei tõmba ka seda aega investeerima, et talle korralik vann ja õlitus teha.. ma vahel tunnen piinlikust selle pärast, et ma olen lohakas ja laisk ja mõtlen ainult funktsionaalsuse peale ja alati ei hoolitse anaalselt oma asjade pärast, aga siis on jälle vaja kuskile sõita ja asju teha ja jälle ununeb see teema..
no vot, ma nüüd veits kardan, et mul läheb tsikliga umbes sama teed, et kuni masin sõidab, siis ma väga ei pabla ja kui ühel hetkel mingi asjaga kellad, siis alles hakkan asjaga tegelema. aga samal ajal ma tean, et ega tsikkel pole jalgratas ja kui sõidu hetkel midagi pekki läheb, siis see on veits ohtlikum teema. lisaks tsiklit on veits nürim käe kõrval koju lükata.. ja selle pärast ma nüüd jooksvalt üritan muuta oma mõtlemist selles vallas ja korralikumalt hoolt kanda Matilda eest. nii palju kui rahakott ja sõitmisest üle jääv aeg lubab..
tunnen sügavat austust inimeste ees, kes tublit hoolt kannavad oma tsikli eest. ausõna, üritan ka selliseks saada! ![]()
https://www.youtube.com/c/ElectroMotoVlog
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.