Klubiga liitumine

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Re: Klubiga liitumine

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kui tahad mõne motoklubiga liituda, siis üldiselt see ei käi nii, et "kopkop, tere, mina olen Aivar, tahaks teie klubisse, et teiega koos sõita, laske sisse".
Võib ju proovida, sest see keelatud pole, kuid tavaliselt käib asi läbi tuttavate tuttavate või siis lihtsalt mingitelt motoüritustel luuakse tutvuseid.
Ning kui päris MCdest rääkida, siis ega sa ei saa seal ainult sõitu teha, sul peab aega olema ka kogu ülejäänud MC tegevuse jaoks, ka väljapool hooaega, muidu pole mõtet üritadagi.

Minu isiklik arvamus sõitmise kohta on see, et kõige parem (loe: lihtsam) on üksi sõita, või siis koos seljakotiga, sest siis kontrollid sina kogu liikumise olukorda. Kedagi ei pea järgi ootama, kellelegi ei saa teisel ajal bensiin otsa jne.

Üks äge koht, mille võiksid järgi kontrollida, oleks alustuseks http://www.emmk.ee

Aa ja kuna foorumi administraatorid mängu toodi, siis minugipoolest korraldage sõite Facebookis, mis mul selle vastu olla saab.
Biker.ee ei plaani esialgu ise facebooki kolida, mitte et oleks mingi sügav viha Facebooki vastu, vaid lihtsalt formaat ei ole sobiv.

Samamoodi võib ka neid sõitusid siin korraldada - ole meheks ja võta ots enda kätte, küll neid kaaslaseidki leidub.

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”