Klubiga liitumine
-
efendi
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Klubiga liitumine
Teema rammib vägisi mingis oma suunas
Ma enda arust ei väljendanud end eriti segaselt aga juhuks kui ikka veel keegi mind vääriti mõistis siis igaks juhuks proovin veel. FB on olemas sõltumata kellegi arvamusest sellest. Paljud ka kasutavad. Kasutamine või mittekasutamine on igaühe isiklik valik ja mul ei ole sellest sooja ega külma kas keegi kasutab või mitte. See on umbes nagu see jutt tätoveeritud inimeste kohta. (Tätoveeritud ja tätoveerimata inimesed erinevad selle poolest, et tätoveeringutega inimestel on sügavalt ükskõik, kas kellelgi on tatoo või mitte) Ma ei mõistnud seda aeg ajalt ette tulevat uhkust või erilisust, millega peab toonitama, et "mul ei ole FB kontot jne" Ma ei tee küll vahet kas kellelgi on või ei ole, ise teate kuhu ja kui palju endast inffi jagate. Foorum on foorum ja ei ole keelatud viidata ka muudele kohtadele/allikatele. Kui sinna nõutakse infole ligi pääsemiseks kontot siis jälle ise otsustad kas teed selle või ei tee. Lihtne. Ja mingit viha või vimma mul küll kellegi vastu ei ole, iga kriitika ei ole rünnak - kriitika ei pruugi küll meeldida aga see pole ju kunagi isiklik rünnak vaid pigem kitsaskohale tähelepanu juhtimine või nõuanne. Lühidalt on mu nõuanne siis, et kui Sul pole FB kontot siis saad info siit foorumist. Kui selleks infoks on link FBsse ja Sul seal kontot pole, siis kurb küll aga see on su isiklik valik ja ilma seda tegemata seda inffi ei näe. Kurtmine/rääkimine, et Sul ei ole kontot ei too seda infot Sulle kätte. Teema algatajale soovitan klubide kodulehti ja kontakte otsida foorumis asuvalt lingilt ja sealtkaudu ka nendega kontakti võtta - http://biker.ee/?p=klubid Lisaks võid lugeda ka motoklubide olemusest, inffi netist leiad vast piisavalt. Pihelga soovitus muide on üsna pädev ![]()
Peace & ride safely!
Kes mett teeb, see mett sööb!