Bikeri Date!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 9 korda
Re: Bikeri Date!
koi kirjutas:AzA kirjutas:Huvitav, mina näen pildi järgi umbkaudse kaalu ära. Hetkel 56kg, nats siia sinna.
Deidi puhul reguleeri suumulku mitte amorte - Tõstamaa vanasõna.MIDAA
![]()
Kle lahuta sealt ikka oma kaal maha!
Ja niipalju veel vihjan, et varu kiivrit, kui tagapingile kinnitad, tunned rohkem kui seda tüdrukut seljakotina!
Oi sind koi! Sa tahaks vist nii mõndagi siin reeta? Kui ma vaid lubaks
Kiivriga ikka võrrelda pole päris norm, mind on ikka rohkem
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Mis mul pole midagi reeta, aga su kaalule tonni juurde panna ka poleks vaja
Mina loen ja vahest natuke naeran ka.
Lõbus!
Laske edasi!
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Mesasja, riided seljas ja kingad jalas ju pildil.
Ma olen tagasihoidlik maakas, kohe eluskaalu kallale küll nüüd ei lähe
Kas siin kuidagi konkreetsemalt ei saaks asju ajada? Nt. vormis; "Soovin sõita", millele siis keegi vastab, et "Ok"
Lehtede viisi naljakat lugemist loomulikult, kuid kas asjaette?
-
- Mode
Selle jaoks on teine teema. Mingi Neidude sõidutamine vms. kus saad enda jaoks vajalikud mõõdud.
See siin on puhas deidi teema, muhvidele mitte sõidutajatele
Tere
Keegi tütarlaps Lääne - Virumaalt (30-40) meeldiva ajaveetmise eesmärgil õhtupoole cruisima ei viitsi tulla?
-
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
Mik te nagu eitavas vormis küsite, kas psühholoogiline ettevalmistus korvi saamiseks?
õige oleks küsida nii - EI tea kas 100kg naised ka deidile pääsevad? mehed siis karjas vastavad "ei tea jah" kuni üks hakkaja teeb sammu ette, võibolla.
aga isiklikult vastaks täiesti ausalt, et kuskil 75kg on ikka suht ülemine piir, mida tahaks seljas vedada. proovitud ühtesid ja teistsuguseid ja mingil hetkel lihtsalt kaob selle asja juures see tsiklisõidu mõnu ära, siis on rohkem nagu osutaks mingit tasuta tasulist teenust boonusena saab ka pidevat amordi põhjalööki tunda ning paaki 2 korda rohkem kütet valada. aga kindlasti on selliseid tsikleid ka, millega pole üldse vahet mitu kilo seal taga istub...
võõras kirjutas:Huvitav huvitav, kas 100 kg naised kah deidile pääsevad?
Ikka pääsevad. Ma ise ligi 120kilo ja oma rattaga vedanud teist samarasket meest.
Seega minu vaatevinklist - NO PROBLEMO!
-
- Mode
Amort tuleks vastavalt koorma kaalule reguleerida, ei ta siis põhja löö. Nii mõnigi 60kg on taga hullem kui oskaja 100.
AzA kirjutas:Amort tuleks vastavalt koorma kaalule reguleerida, ei ta siis põhja löö. Nii mõnigi 60kg on taga hullem kui oskaja 100.
See tundub maru huvitav väide...
-
- Mode
oil kirjutas:See tundub maru huvitav väide...
On ka või?
Ma sõitsin paar päeva tagasi enda jaoks täiesti võõras suurlinnas sabal ca 90kg ja ei täheldanud mingeid probleeme va. kiirenduse märgatava halvenemise ja pidurdusmaa pikenemise. Küll aga oskas ta seal taga väga rahulik ja sujuv olla igas olukorras, ei mingeid tasakaalu probleeme.
Milline sinu kogemus on?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Ma ei tea, kuidas teiega on, aga teoorias kui võtaks 100kg sabale, siis mul lööks ratta lubatud teljekaalu lõhki
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
AzA kirjutas:oil kirjutas:See tundub maru huvitav väide...
On ka või?
Ma sõitsin paar päeva tagasi enda jaoks täiesti võõras suurlinnas sabal ca 90kg ja ei täheldanud mingeid probleeme va. kiirenduse märgatava halvenemise ja pidurdusmaa pikenemise. Küll aga oskas ta seal taga väga rahulik ja sujuv olla igas olukorras, ei mingeid tasakaalu probleeme.
Milline sinu kogemus on?
Mu kogemus on, et kergemad "seljakotid" on tsikli peal kergemad ja raskemad "seljakotid" on tsikli peal raskemad. Nii kiirendades, pidurdades, kurve võttes kui aukudest ja teemühkudest läbi sõites.
Pole täheldanud, et kergemad oleks raskemad.
Kui olen juhtunud mõnd sõpra transportima, kes kaalus on 80-100 kg, siis annab päris kenasti tunda, esiti juba seepärast, et tsikli tagaots on tunduvalt madalamal.
-
- Mode
Piiri peale viib jep, aga ajuga sõites värske vedruga samalaadse rattaga kui sinu oma mul hullu polnud.
Aga möönan, nagu keegi eelnevalt ütles, mingit üüber sõidumõnu just pole.
Järeldus, teema pole meie jaoks .... goldwingi jms mehed peaks suu lahti tegema.
Seadista siis taga vedru eelpinge jäigemaks. Vana luts on, siis seadista uus, kohe teine tubakas.
Auke väldi ja pidurdusmaa arvesta pikem, milles küsjonks?
Sabal ja sabal on väga suur vahe, oskaja on absoluutselt teine maailm
AzA kirjutas:Piiri peale viib jep, aga ajuga sõites värske vedruga samalaadse rattaga kui sinu oma mul hullu polnud.
Aga möönan, nagu keegi eelnevalt ütles, mingit üüber sõidumõnu just pole.
Järeldus, teema pole meie jaoks .... goldwingi jms mehed peaks suu lahti tegema.Seadista siis taga vedru eelpinge jäigemaks. Vana luts on, siis seadista uus, kohe teine tubakas.
Auke väldi ja pidurdusmaa arvesta pikem, milles küsjonks?
Sabal ja sabal on väga suur vahe, oskaja on absoluutselt teine maailm
Ühe sõidu jaoks vedru seadistama või uut ostma?
Auke väldin ma nagunii, ei sõida neist meelsasti läbi. Pidurdusmaa on kahekesti sõites juba nagunii natu pikem, raske seljakotiga võrdeliselt veelgi pikem.
Aga jätame nüüd teemavälised jutud.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
ega jah, vabatahtlikult ikka endast raskemat väga vedada ei tahaks (hädaolukorras siis ainult)
aga neiud kes sooviks minna jõgevatreffile,kuid ei ole kellegiga, millegiga minna siis sõnum
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Kutsuks kaasa kena neiu-naise kroomiga kruiisima, kolmapäevasele üritusele või muidu niisama.
Kui vaja võin selga anda ka jope ja püksid, pakkuda ka kiiver mil sidevahend, et saab juttu ajada, ei pea lahtise kiivriga karjuma üksteisele
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
puna kirjutas:Allakäigu trepp
Pigem võõrad suled
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Loff kirjutas:puna kirjutas:Allakäigu trepp
Pigem võõrad suled
![]()
Mis vahet seal on , kui pärast trussikud põrandal vedelevad ?
Ja üleüldse , paljudel on "omad" rattad ka panga suled ....
mida uhkemalt säravam plastik on, seda suurem protsent sellest on panga suled aga jah, ega vedelevad trussikud pangast aru pärimas ei käi tavaliselt, aru pärima minnakse siis kui väike vinguviiul ilmale tuleb
No Itaalia elekter vedas alt ja otsustas geneka ära põletada. Õnneks on häid inimesi ka japsidega sõitjate hulgas, seega täitsa jalameheks ei jää
Ei, hoopis kolmas. Teemassepuutuvalt - suudan sellega otse sõita küll, seega võin deitida ka võõra Busa toel. Saabki statistikat teha, palju Tuono vs Busa deidile tuleb
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.