SMASH 2015; 10-12 juuli
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: SMASH 2015; 10-12 juuli
Kägu kirjutas:reimps kirjutas:Ma pigem loodan, et vahepeal sajab ka, siis on lootust, et väga palju lambi rahvast ei viitsi kohale tulla, ainult hardcore joodikud ja asjaosalised.
Peale korraldajate ja nende hardcore joodikute oli seal normaalset rahvast nii vähe, et mina olen kodus tagasi juba. Ei olnud joogi tuju, enivei aega vähe . 1 tähtis jupp ootab juba pea kuu aega külge keeramist, teile aga kena läbu jätku
![]()
![]()
Suht tüütu oli jah, et põletad rehvi või lased tuld ja siis mingi umbjoobes jota ronib ratta taha. Võiks mingi tsoon olla, kuhu sellised ronida ei tohiks, kes viga saab, ise süüdi. Ala nagu soomlasetele tõmmatakse velgede põletamiseks tsoon. Täispeaga kõik hull spetsialistid ju. Nagu üks tark läks mul katsuma, et kui palju traate väljas on, mis sest et ma polnud veel käikugi välja võtnud. Ja sedalaadi kangelasi oli veel, kes eemale ei oska hoida
PS! Medabi võiks ka 24/7 valves olla, mitte nagu inimesed käisid abi otsimas ja meedikud puhkasid 4-5 ajal öösel vms. Üks oli suutnud kukkudes jala päris ilusaks teha.
Aga muidu endiselt äge
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.