Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Otsin 2013 vahendaja kaudu ühelt Muhumaa mehelt tsikli. Müügileping on olemas lausa 2012. aasta kuupäevaga, sest omanik andis vahendajale masina üle varem ja see ootas müüki aastakese. Pass on ka minu käes. Seadus ütleb, et andmete muutumisel tuleb nende ametlikku muutmist taotleda viie tööpäeva jooksul. Aga mul jäi see ratas seisma ja kuna ma sellega ei sõitnud, ei rutanud ma seda ka oma nimele regama (andke nüüd pähe ). Avalike andmete päring näitab, et "sõiduk kantakse registrisse peale tehnoülevaatuse läbimist ja kindlustuslepingu sõlmimist". Aint et kuda see vormistamine peaks nüüd käima? Ehk siis: mitteomanikuna kuid valdajana ma ei saa ju minna kindlustust ja TÜVi tegema? Ja sisuliselt on ta siiamaani rikkis ehk TÜVi ei läbi ka. Ei tahaks hakata Muhumaa mehele kah pinda käima... On kellelgi mingit sarnast lugu olnud? Ehk: kuidas üldse müüakse masinaid, mis aastateks seisma jäänud ja registrist maas?
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"