Inglise rattad Eestis? Kas on mõtet?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Inglise rattad Eestis? Kas on mõtet?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Piimanina kirjutas:
villy kirjutas:
korrektse kirjutas:

Lugesin siin veidi siit ja sealt ning Bikepoint suunas lendab ikka korralikult kive. Kas see käib ainult kasutatud rataste kohta või ongi nendega mingi kamm?
Asi selles, et mul on pakkumine postkastis ja öeldi, et kanna papp üle siis tellime ratta ära.

On kuulda olnud, jah, et osadel nende kasutatud ratastel ilmevad seda ja teist, aga kasutatud rattal ongi alati viga seda ja teist ja senimaani on nad kuuldavasti oma kasutatud tehnikale antud garantiid austanud.

Villy jutule veel lisaks, et Bikepoint ei hakka vassima ja otsima mingit põhjust, et miks katki läks ja kuidas katki läks ja...äkki sa ikka ise aitasid lõhkumisele kaasa jne. Kui on katki, siis nad vahetavad selle detaili lihtsalt ära.Punkt.
Eraisiku käest sa sellist garantiid ei saa...

...ja oht,et kasutatud tehnikal midagi võib juhtuda,on alati olemas.Olgu ta nii heas korras ja nii pädeva mehaaniku üle kontrollitud,kui tahes.Ei ole ise sealt küll peale kohvrite midagi ostnud,aga ilmselt on neil ka mingid garantii tingimused olemas,mille järgi käitutakse.Mina olen nende kohta siiani küll ainult positiivset tagasisidet kuulnud.
Uute asjade puhul määrab tootja, garantii tingimused ja need on enne ostu sulle ilmselt ka kättesaadavad.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”