Kuidas ma esimest tsiklit valisin..
-
ElectroMoto
Teema algataja - Postitusi: 599
- Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
- Tänanud: 367 korda
- Tänatud: 82 korda
- Kontakt:
Re: Kuidas ma esimest tsiklit valisin..
No vot.. tundub, et mul tuli lotovõit ära. Masin on korras. Ülevaatus tehtud. Ja no krt ma ei saa aru, mida rahvas leiab sellest über-plärisevast torust... täna täisfunktsionaalse db-killeriga masin lihtsalt nurrub!
Tundub, et emotsioonid keesid ennist üle ja pool päeva arkis istumine eile ei aidanud ka kaasa... Õnneks nüüd on 180-kraadi pööre ja täielik eufooria! Sigaheameel, et lõpuks ikkagi täiselus isend ja just see isend, mille peale süda ühel hetkel röökima hakkas. Se's suhtes oli mu esimene instinkt ikkagi õige ja firma käest on vähemasti täielikult tuural nagu mina oluliselt kindlam osta. On mingi probleem, siis lahendatakse ära. Täiesti tühja hakkasin siin prõõkama...
Aga jah. Emotsioonid on täiega laes! Isegi tänase vihmase ilmaga oli koju sõites irve pidevalt suus. Ja isegi minusugune n00b suudab se's suhtes tsiklist kasulikku kiirust välja imeda, et linnast saab ikkagi kiiremini läbi, isegi kui ridasid laiali ei kanguda. Tsikli muretsemine oli ikka parim otsus, mida selle aastatuhande jooksul teinud olen.. ![]()
Kavatsen nüüd igapäevaselt oma musta hornetiga Tallinna liikluses liigelda. Ikka tööle ja töölt koju ja pärast tööd väike ring siia-sinna. Olgu vihm või olgu lumi (või noh.. lumega veel mitte..). Ja andke mulle siis ikka andeks, kui ristmikult kohe esimese katsega ära ei saa või veits kahtlaste käiguvalikutega ringi liigun. Paar nädalat ja on asi käpas! ![]()
Ja suured tänud minu poolt Bikepointile! Mul on väga hea meel, et kõik probleemid lahendatud said ja teinekord hoian oma mögina enne kui asi lahendatud on. Ekstra hea meel on mul just selle pärast, et nüüd võin julgelt aasta-paari pärast minna sinnasamasse oma Ducati Scrambler Urban Endurole järgi (kõrge Termignoni sumpsi, paagikoti ja nokatsi võtaks ka) ![]()
Nüüd on järgmine samm oma sõbrad ka kõik tsilitele saada!
Tänan kaasa elamast!!! ![]()
https://www.youtube.com/c/ElectroMotoVlog
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.