Kuidas ma esimest tsiklit valisin..

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Kuidas ma esimest tsiklit valisin..

Lugemata postitus Postitas pühak »

elektromargu kirjutas:

Tänan kõiki kaasa mõtlemast ja lahendusi pakkumast ja tsikli proovimist pakkumast! Tõsiselt, mul on tõeliselt hea meel, et kõrvalt kuuldud tsiklimeeste kokkuhoidmisteema on reaalselt teema.

Volkar Hornet sai majja. Nimeks sai Matilda. Homme läheb juba tagasi poodi, kuna ülevaatusest läbi ei saanud... :roll: Aga loodetavasti pood lahendab selle teema.

Spoiler

Piinlik, igal juhul. Ma saan aru, et eeldatakse automaatselt, et iga motomees on juba eos õlinäpp, aga no mõni tahaks enne veits sõita ka, enne kui karbussi juppideks teisaldab... Ja eriti poest ostes, kes reklaamib oma kasutatud tehnikat kui kontrollitud ja töökindlat (selle kinnitusena ka garantii)... Aga no see selleks. Asju juhtub ja ju kõik saab homme lahendatud.

Sõit koju tipp-tunni ajal (linnas kiirustel 0st 85ni) sai pildi üsna adekvaatselt selgeks, et sellest rattast on mulle üsna mõneks ajaks täiesti piisavalt. Ootan pikkisilmi juba seda hetke, kui seda igast asendist vaevata valitsen. Siis võin rahuliku südamega edasi liikuda. Praegu seda tahtmist küll ei ole. Ostu absoluutselt ei kahetse. Hind ka selline, et alustuseks täpselt paras.

Nüüd jääme ootama järgmist teemat: Kuidas ma teist tsiklit valisin... aka: aa... ja-jaa... nüüd ma saan küll aru, mis teema oli....

(w)

Kirjuta siis sellest ka, kuidas pood teema lahendas. Kas tehti sama eksemplar sobilikuks või tuleb vol2 tsikli valik või saadeti pikale lainele.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”