Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Spoiler
urmas66 kirjutas:
bjorn kirjutas:

Mis viimane seis on hiina sidevahenditega?

Selleks hooajaks vaja midagi, mis teeb järgnevat:
Saab tagasõitjaga rääkida
Saab mobiili handsfreena kasutada
Saab mussi kuulata

Üldiselt teiste gruppidega sobivus ei ole primaarne, kuna suurtel matkadel veel ei plaani käia suure seltskonnaga.

DX EU laost saaks normaalse transpordiga ning juba maksud makstud sellise lahenduse: http://eud.dx.com/product/bluetooth-v2- ... S_Q8_mUclR

On paremaid ideid? Ali Expressist tellida ei viitsi, Ebay, DX jms on okei, mis Paypali vastu võtavad.

Mul täpselt samasugune asi(karp oli ka samusugune) aliexpressist free shipping ostetud,maksis 31€ tk.Kinnise kiivriga on kuuldavus ja rääkimine ka 130-ga liikudes ideaalne.Pole rohkem jõudnud kasutada,kui eelmisel aastal ühe korra ja sel aastal ühe korra,Lahtise kiivriga saab rääkida kuni 90-100 km/h, samas kui endal kuuldavus on ok, hakkab vastaspool kuulma ainult kohinat.Oli ka väga tugev tuul,nii,et see võis ka mõjutada.Aku peab vastu kindalt 7+ tundi.Mõlemal oli telefon järgi ja mulisesime kogu selle aja, va kui seisime mõned korrad.Seismise ajaks välja ei lülitanud,sest tahtsin proovida kaua aku kestab.Ei jõudnudki ära oodata ,sest jõusime enne koju.Kui telefon heliseb katkestab kõne ja kui telefoniga lõpetad ühendus igati korrektselt tagasi.Paaritamine oli ka lihtne.Kaugust ei proovinud,sest pole sellks seda ostnud.Sõbraga suhtlemiseks võtan midagi PMR-i valdkonnast,mis sellega ühendub.Näiteks Midland G8-te paar või Tribe.Keegi ei jõua ju kõikide sõpradega samu seadmeid osta .Mussi ma tsikliga sõites ei kuula,nii et seda pole proovinudki.

Tänaseks olen seda seadet mitmeid kordi kasutatud ja tootja poolt lubatud aku kestvus 7 tundi on igati kindel.Teglikkuses on ka paar tundi rohkem tulnud ühel korral.Laadimine kestab max tund.
Mina kuulen tagaistujat vabalt ka veel 130-ga ,aga tema mind üle 100 sõites eriti hästi ei kuule.Ilmselt tagaistujale tuleb tuul rohkem kiivrisse.Kiivrid on muidu samad.Kinnitus klambri tegin ümber kahepoolse teibi peale,sest minu kiivri serva tihend on liiga paks ja klamber ei jää ilusasti hoidma.Teibiga sai väga heaks.Ilmselt ka kiivrile parem,ei kraabi värvi ära.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”