Esimeseks rattaks z750/FZ6-S/Hornet
-
- Tsikkel: XJR1300 Racer 6oth Anniversary
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 13 korda
Re: Esimeseks rattaks z750/FZ6-S/Hornet
Endal on hetkel 600ne Hornet millega ka eelmisel kevadel oma tsikli-elu alustasin.
Ratas on 2000a mudel ja laia lenksuga (sel kevadel vahetatud, enne orig), ilma tuuleklaasita.
Eelmine hooaeg tuli 10k km sõidetud, julgelt pool sellest maanteel. Ma ei saa aru mida kõik vinguvad, et Hornetiga on piin linnast väljas sõita ja tuleks seda vältida. Jah, kiirustel 150+ peab sul päris tugev kael olema ja ja kui järjest üle tunni lased siis ma ei salga, meeldiv just pole kui ilm tuuline. Samas mõistliku kiirusega sõites (100...130km/h) pole häda midagi maanteel. Kui välimus pole oluline siis suur klaas ette ja korras.
Horneti miinused on minu jaoks amortide regullimise puudumine ja kohati liige pehme vedrustus. Samas jälle linnavahel, arvestades meie teede kvaliteeti ja olukorda on see liigne pehmus kohati pigem plussiks, ehk puhtalt perspektiivi küsimus. Kiirus ja minek, noh sõber oma Yamaha 1000se FZ-ga jääb kurvides maha seega siin pole küsimus ratta jõus ega kubatuuris, pigem selles palju sul endal närvi ja oskusi on. Disainist rääkides siis see on puhtalt maitse asi. Kawa Z on päris kuri väljanägemiselt ja kindlasti ka lõbus ratas sõites kuid minule olid tähtsamad töökindlus (liiga palju kõlakaid Kawa nõrgast tehnikast), hind ja järelturg (varuosade saadavus, lihtne edasi müüa jne).
Yamaha FZ-ga olen sõitnud (küll mitte S mudeliga), sõiduasend oli väga mõnus (ma 190cm pikk, 95kg) ja Yamu disain on kena. Kawa Z750 mõtlesin ka ise pikalt kuid hinna tõttu ikka läksin Horneti teed (Kawad olid 1000 euri kallimad kui Hornet siis kui ise ostsin).
ermicas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.