Kuidas ma esimest tsiklit valisin..

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Kuidas ma esimest tsiklit valisin..

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Ma arvan ka, et osta midagi ära, muidu on talv käes ja unistad õhtuti niisama käed-teki-all tsiklitest edasi. Hiljem siis harjud ja uurid kuidas see elu on. Tsikleid saab alati vahetada.
Ja Hornet 600 nimetusega "naisteratas". Nojah, kuidas kellelegi. Minu meelest 600ne Hornet on päris vägev tsikkel. Sõidetud ise sellega 1 hooaeg. Võrreldes sama järgi Bandiit 600ga oli vahe nagu öö ja päev. Kaalu ja kw osas. Horneti kasuks. Ainukene miinus hornetil minu jaoks oli see, et maanteel pikemalt sõita ei tahtnud sellega. Kuidagi natukene kössis sõiduasend käte ja jalgade jaoks ( 183cm - 110 kg ).
Päris pikka aega vahetasin tsikleid nagu sokke - hooajal 1 või 2 eri tsiklit. Lõpuks jäin pidama sellise tsikli juures, mida aastal 2007 esimest tsiklit ostes vaatasin suure muigega - et no lõpetage ära, see 48kw küll ei liiguta kedagi. Ei siis huvitanud muud asjad kui kw värk. Istumise ja astumise asend oli üldse tähtsuselt null toona.
Ühesõnaga - proovi, kui vähegi endale meeldib siis osta ära. Saat sõita vähemalt. Siit nagunii mingit superasjalikku nõuannet ei tule. 8)

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”