Kuidas ma esimest tsiklit valisin..
-
- Tsikkel: XJR1300 Racer 6oth Anniversary
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 13 korda
Re: Kuidas ma esimest tsiklit valisin..
Enne kui alustan, tervitused ja kaastunne kõigile, kelle arvates Hornet naisteratas on, tegemist on ilmselt päris "adekvaatsete" härradega kes kuskile teismeikka pidama jäänud oma arenguga. Meenutab sellist "Bemm on kõvem pill kui Audi" juttu mida 10a tagasi streetracedel palju kuuldud
Paljuga olen nõus mida siin lugenud, et ratas tuleb valida lähtuvalt vajadusest. Nali naljaks aga 600 Hornet on üks parimaid rattaid millega sõitma õppida. Pommikindel ja lihtne tehnika (st. kui käed perse*t välja ei kasva siis saab enamjaolt kõik ise tehtud), püstine sõiduasend, mugav linnas, piisavalt äkiline minek (sama ajajärgu teiste naked 600stega võrreldes), klaas külge ja saad ka maanteel 150+ km/h sõita (enda Horneti olen 240ni ajanud ntx ilma mingisuguse "tuulesuunajata"), burnoudid, wheelied, stoppied...kõike teeb kui endal närvi ja oskust piisavalt. Minu tsikli-elu algas eelmisel kevadel, esimeseks rattaks on 600 Hornet millega eelmine hooaeg ligi 10k km ära tuli. Sellest umbes pool maanteel...jah, ka haagisega rekkadest olen päris piisavalt mööda vajutanud. Kurvides on ka paljud 1000sed maha jäänud, kuigi ma teab-mis põlvmaas sõitja pole. Algajale soovitada KTM Duke ja baike...normaalne punt on siin koos noh Kõrge viis ka Koxile, tõsi et kui endal kupli all logiseb siis vahet pole mis ratta võtad...
Minu soovitus, rattad on nagu naised, sul läheb veel päris mitu-mitu "mudelit" aega enne kui enda võimed ja eelistused tõeliselt välja tulevad seega ära stressa üle. Kui närv on alguses pigem nõrk siis ära endale slaavi naist võta (räägin kogemusest jälle)! Võta midagi töökindlat ja neutraalset (naked ntx), hakka sõitma/õppima ja sealt vaata edasi kas üldse sõitma jääd sest esimese paari aasta vasikavaimustus võib pea päris sassi ajada
ermicas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.