Sõidueksam Sauel

Taffinaff

Re: Sõidueksam Sauel

Lugemata postitus Postitas Taffinaff »

Mul Saue MNT bürooga väga hästi vedanud, 25.07.15 sain sealt c-kategooria load kätte ja kuna a-kategooria kool oli ka just läbi saanud siis panin samal külastusel ka aja a-kati teooriaeksamiks, milleks sain aja 02.07.15 ehk siis homme :) Aga 26.07. kell 13:36 helistati, et neil vabanes 1 koht 14:00 algavale teooriaeksamile, kuna töötan seal samas lähedal Laagris siis hopsti auto rooli ja kiiruga Sauele. Tegin eksami puhtalt ära ja siis kõik sooritajad jäid ootama, et kuna kõik eksamil olijad lõpetavad eksami ning siis saab enda sõidueksamile kirja panna ridamisi. Teadsin juba ette, et ajad on suht augustikuu alguses, suht pläss siis suvi läbi juba aga mis teha!
Ja vot siis mul joppas, teenindaja hõikas üle saali minu nime ja kutsus enda juurde, läksin sinna ning mõtlesin, et mis jama nüüd aga ei, tema pakkus hoopis mulle sõiduaega 01.07.15 ehk siis tänaseks :D Siin kohal sügav kummardus talle! Oiiii, ma olin rahul, kiire kõne kooli ja aeg sai kinnituse ning tänaseks on tulemuseks see, et load on tehtud :)
Produktiivne kuu oli, nii A kui ka C-kategooria load olemas.
Eksami sõit oli tagantjärgi mõeldes kerge, kuigi hommikul oli kerge värin ikka sees, isegi c-kati sõidu eelsel hommikul ei põdenud nii palju. Minu tänane eksamineerija oli konkreetne, ütles kohe alguses ära, et jälgin sõidul, kuidas täidan/tunnen liiklusseaadusi ja valdan tsikklit. Maanteel sai sõidetud tsikkli näidiku järgi 95-98km ja see sobis talle, ütles ise ka et muidu väiksem kiirus ja jääme jalgu teistele liiklejatele :) Tallinna ei tulnudki, olin Sauel eksami ajal teist korda sõitmas ja Keilas esimest korda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”