Kogu tõde tolmuimejatest ja eriti Kirbyst

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Kogu tõde tolmuimejatest ja eriti Kirbyst

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

mx77 kirjutas:
Pan kirjutas:
kaimex kirjutas:

Mul on selline. http://www.euronics.ee/t/15238/tolmuime ... /fc9174-01
Ise väga rahul. Tõmbab vähemalt loomakarvad ka vaibalt välja ja vaip tõesti ilus puhas, võrreldes vana tolmuimejaga. :)

See Filipsi imeja oli mingil hetkel tõsiselt populaarne. Läksin omal ajal poodi oluliselt "vingemat ja kallimat" imejat ostma. Müügitädi soovitas hoopis ühte odavamat et: "näe - vaata seda ka. Pane käsi ette ja võrdle milline kõige kõvemini imeb". Filips oli tõmbe poolest teistest tugevalt üle.
Selle imeja populaarsust näitab muide ka see et kui ma poodi tolmukotte lähen ostma siis ei ole mul selle masina mudel kunagi meeles. Piisab kui küsida tolmukotte "tead-küll-sellele-Filipsi-imejale" ja kõik saavad aru mis masinast jutt.

Pean ka seda filipsit kiitma, sai mu koerakarvadega ikka väga hästi hakkama. Imemisvõimsus on väga hea.

Siin vist peab ka seda vaatama,et kas kasutada majas või korteris.Mul majas saavad need väiksemat tüüpi asjad väga ruttu täis ja kivipõrandatel kuluvad need toru otsas olevad odavamat sorti harjad lihtsalt läbi.Kott täitub just saksa lambakoera karvadega,mida ikka jagub.Vahepeal ostsin sellise tavalise profi oma Puhastusimpordist.Kõik oli hea,aga nüüd hakkasid need suuremas kotis olevad karvad haisema,kui nad seal üle nädala olnud ehk pidi ikka neid kotte suht tihti vahetama.Samas ka kotid olid suht kallid-6tk 28€.Luxiga seda muret pole,sest kotist ei puhuta midagi läbi ja kui aus olla,siis kotid on odavamad ka.Seda kotti jatkub ikka väga pikaks ajaks.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”