õnnetus - kindlustus, politsei ja muud jamad

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

reimps

Re: õnnetus - kindlustus, politsei ja muud jamad

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma pole veel nii madalale laskunud, et Fordiga vabatahtlikult sõidaks :)

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

reimps kirjutas:

Ma pole veel nii madalale laskunud, et Fordiga vabatahtlikult sõidaks :)

Sunniti siis, või mingi muu jama?

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Bastard kirjutas:

..........nii et hoidke kulleritest eemale. Või kui nad mingit jama teevad, tehke jutt väga lühidaks :D

See on hea soovitus.See dispanseri jutt on mul sellest,et tööalaselt aegajalt pean nendega suhtlema,sest vahel toovad nad ka meile mingeid saadetisi lattu.Suurema osa jaoks on näiteks tõkkepuu numbrile helistamine arusaamatu tegevus.Et kui tahad sisse pääseda peab helistama ja puu avanebki.
Samas Itella kullerid üldjuhul väga asjalikud kutid,suht uute ja korralike masinatega.
Minul oli ka PZU kindlustusega tegu.Asi algas küll veel RSA ajal,aga vahepeal asi muutus PZU-ks.Keegi Habakukk oli kahjukäsitleja.Kuigi politsei väitis,et nad peaks ise oma otsuse tegema,ei tehtud midagi enne,kui kohtuotsus oli jõustunud ehk siis mingi kuu peale istungit.Kuigi ostuses oli selgelt kirjas ,et edasi kaevata ei saa.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Heikik »

Politsei endiselt venib (viimane vastus oli, et juhtum läheb ikkagi liiklusekspertiisi), mis sest, et 2 tunnistajat on oma ütlused ära andnud ja öelnud, et kaubikujuht ei näidanud suunda ja tegi põhjendamatu trajektooriga manöövri - tüüp endiselt eitab kõike ning väidab, et mina sõitsin külje pealt sisse. :evil: Ja kindlustus vastab mu kirjadele täiesti seosetu mölaga (elagu PZU!). Enivei - kellel on kogemust ise tsikli taastamisega? Kui nüüd hakkan oma jõududega ratast parandama ja kindlustus näiteks pooleteise aasta pärast otsustab midagi maksta, mis ja kuidas täpsemalt siis saab? Kas, kuidas ja mida nad üldse maksavad, kui ma ise taastan? Eeldan, et nad tahavad mingi töökoja kalkulatsiooni, aga ükski töökoda sellist tööd inimliku raha eest tegema ei hakka ju - selle kalkulatsiooni põhjal läheks ratas raudselt mahakandmisele.

Aga raam on sirge, mootor korras ja kahvel vist ka toimib. Ratas meeldis ja kahju on - sõita tahan! Ise suudaks (kui oma tööd ja vaeva mitte arvestada) vast inimliku raha eest korda teha, aga mida ütleb kindlustus nt Ebayst tellitud juppide peale?

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

fomoco
Tsikkel: Jawa 360
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas fomoco »

Võtad kolmest firmast remondipakkumise, kus on detailselt ära toodud, kui palju remont maksab, kasutades uusi originaal varuosi ja asendada tuleb niipalju kui võimalik + värv + töö.

Teed ratta ise korda.

Kui kindlustus hiljem tunnistab sind võitjaks, siis annad remondikalkulatsioonid kätte ja ning lepite kokku kui palju nad sulle raha kontole kannavad.

Kasutaja avatar

kaimex
Mode
Tsikkel: honda putukas :P
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas kaimex »

fomoco kirjutas:

Võtad kolmest firmast remondipakkumise, kus on detailselt ära toodud, kui palju remont maksab, kasutades uusi originaal varuosi ja asendada tuleb niipalju kui võimalik + värv + töö.

Teed ratta ise korda.

Kui kindlustus hiljem tunnistab sind võitjaks, siis annad remondikalkulatsioonid kätte ja ning lepite kokku kui palju nad sulle raha kontole kannavad.

Mina küsisin kindlustuse käest, et kelle juures nemad remontida lasevad. Võtsin sealt pakkumise. Tegin ise korda. Leppisime kindlustusega summa kokku ja nädal hiljem oli raha üle. :)

Kasutaja avatar

Kristjan85
Tsikkel: Yamaha r6
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kristjan85 »

Minu arust on nii, et kui keiss on lahtine, siis ei tohi õnnetuses osalenud sõidukeid näppida. Kui ma kunagi sain tünga ostuga ja oleksin kohtuteed läinud, oleks sõiduk seisma jäänud kuni kohtuotsus käes (võib venida kuni 2a) Eks sa saada kiri kindlustusele, saad täpsemat infot kui siit.

Kasutaja avatar

Kristjan85
Tsikkel: Yamaha r6
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kristjan85 »

Su õnnetusest on alles kolm nädalat möödas. Kui osapooled saavad kokkuleppele, võib minna paar nädalat enne kui kannatanu sõiduki remondiks luba saadakse. Te ei saanud kokkuleppele, eks ikka venib.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Heikik »

No nii. Täna hommikul laekusid kindlustuselt rahad. Aega läks, aga õnneks mitte nii kaua kui kartsin. Tüütasin regulaarselt kindlustuse kahjukäsitlejat ja politseid. Kahjukäsitleja vastas rahumeeli teemast mööda lakooniliste vastustega. Politsei saatis aga tüütamise peale asja ekspertiisi kiirendatud korras. Aga rahad kätte sain ma hoopis tänu sellele, et ähvardasin õnnetuse põhjustaja kohtusse anda, kui too tõtt rääkima ei hakka. Hakkas õnneks põdema ja tunnistas kõik üles. Liiklusekspertiisi tulemust veel ei tea, aga mul vähemalt raha käes ja asja menetlenud avariipolitseiniku sõnul tuleb ekspertiisi tulemus ka tõenäoliselt minu kasuks. Loo moraal: kui liiga tehakse, teha suu lahti, olla järjepidev, jääda endale kindlaks. Järgmise nädala lõpuks tahaks uuesti sadulas olla.

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Heikik kirjutas:

No nii. Täna hommikul laekusid kindlustuselt rahad. Aega läks, aga õnneks mitte nii kaua kui kartsin. Tüütasin regulaarselt kindlustuse kahjukäsitlejat ja politseid. Kahjukäsitleja vastas rahumeeli teemast mööda lakooniliste vastustega. Politsei saatis aga tüütamise peale asja ekspertiisi kiirendatud korras. Aga rahad kätte sain ma hoopis tänu sellele, et ähvardasin õnnetuse põhjustaja kohtusse anda, kui too tõtt rääkima ei hakka. Hakkas õnneks põdema ja tunnistas kõik üles. Liiklusekspertiisi tulemust veel ei tea, aga mul vähemalt raha käes ja asja menetlenud avariipolitseiniku sõnul tuleb ekspertiisi tulemus ka tõenäoliselt minu kasuks. Loo moraal: kui liiga tehakse, teha suu lahti, olla järjepidev, jääda endale kindlaks. Järgmise nädala lõpuks tahaks uuesti sadulas olla.

Sul vedas,sest tüüp tunnistas siis ennast ikka süüdi.Kindlustusel muud vaja polegi.Kui poleks tunnistanud,oleksite veel pikalt jauranud,sama moodi,nagu ma juba eespool oma juhtumit kirjeldasin.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”