Sõidueksam Sauel

nilsleven
Tsikkel: HD Dyna 96ci | Iron 883
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Sõidueksam Sauel

Lugemata postitus Postitas nilsleven »

_alex_ kirjutas:

Mis neis kaherealistes ringides idiootset on?
Väike-Õismäel võibolla esimest korda sõites natuke palju asju korraga jälgida, aga samas kolmas kord minnes asi selge juba.
Rohkem ei tohiks ühegi ringiga probleeme olla.

OÜ Autosõit sõiduõpetaja rääkis mulle, et ringteel sõites tuleb "mootorratta asendiga markeerida", et tahad hakata maha sõitma, ja see peab käima nii, et sõidad vahetult peale eelnevat väljasõitu ringtee äärde, päris tee äärejooneni. Tema sõnutsi tuleb seda kohe nagu teravalt teha, et eksamineerija näeks, et sa paigutad tsikli õigesse kohta.

Kui mina seda rakendasin, siis ringteele sõitu ootav autojuht sai mu suunamuutusest aru, et ma tahan eelmisest väljasõidust maha keerata ning sõitis ringteele ette :)

Tegelikult muidugi ükski turvalise sõidu huviline ei tee liikluses mingeid selliseid tobedaid suunamuutusi ega sõida ka tee äärde, sest seal võib olla lahtist sodi.

Ei tea, kas see oli selle konkreetse inimese luul, mille ta oli kusagilt foorumist õppinud, või ongi selline nõue. Eksamil sõitsin nagu normaalne inimene ja probleemi ei tekkinud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”