Soov osta endale kergemapoolne matkaratas
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Soov osta endale kergemapoolne matkaratas
tere
ilmselt hakkan ma vanaks jääma kuna viimasel ajal hakkab kujunema arvamus et hea matkaratas on selline millega on mugav aeglaselt sõita mitte kiiresti. aeglaselt all mõtlen lubatud piirkiirust. selleks on olulised isteasend ja tuulekaitse. ka sadul on selliseks tarbeks teistsugune. mootori suurus on siinjuures pigem maitse asi. 650 kuubikut on oma olemuselt kindlasti hoopis midagi muud kui näiteks üle 1000 kuubikuline. palju sõltub ka silindri valemist. mina isiklikult eelistan suure kubatuuriga (üle 1000) mootoreid. väike käib kõrgematel pööretel mis ühtlasel sõidul häirib, sagedased käiguvahetused.
väikesemate mootoritega rataste juures on oluline tegur registrimass. kahekesti sõites koos varustusega võib max load suht piiripeale minna ja see mõjutab oluliselt juhitavust ja ka tsikli kulumist. üksi sõites seda muret ei ole.
Ma pigem küsiksin miks eelistada väiksema kubatuuriga, kergemapoolset ratast matkarattaks kui see just ei ole maastikusuunitlusega?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.