Rumalad küsimused 2
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Minu arust on see viimane https://www.k-rauta.ee/ehituspood/toori ... 125cc-51cm ,mida kannataks osta.Nendel eelnevatel on korpus suht pehmest materjalist.Naaber ostis mingi analoogse ja sellel lähevad pidevalt rattad lääpa
Ja põhjuseks on see,et korpus on nii pehme,et lihtsalt nii ongi.Tal niidetavat pinda neli korda vähem kui mul ja nüüd juba kolmas niiduk.Samal ajal,kui mul ikka üks ja sama.Mina olen rahaliselt võidus,kuigi algul ostsin poole kallima,kui tema.
See viimasel lingil on nö kvaliteet mootoriga.Kui kvaliteet nad tänapäeval on,on muidugi iseküsimus.Vanasti oli USA toodang.Mul on sama tootja mootoriga niiduk aastast 2006 ja siiani igati vinks vonks.Peale õlivahetuse ja õhufiltri pesu pole mootoriga midagi teinud.Oli vedav,aga see vedav reduktor kulus läbi.Muu toimib.loomulikult kuluosad(terad,rattad, rihm jne)Kui maja ehitama hakkasin,siis siis sai algul ikka hullu uudismaad sellega siledaks pügatud.Traktor ei saanud sellel pokumaal üldse sõita.Mul niidetavat pinda a´5000-6000 ruutu.Täna teen sellega kaldeid ja teeperve,kus traktoriga ei saa sõita.
Aga mine poodi ja proovi neid ratta kinnitusi käega väänata ja peaksid ise ka aru saama,kas on tugev või mitte.
Mina ostin enda oma Loodus Investist Viljandi mnt.-lt ja seal on nende müüdavatele ka varuosasid kohapeal olemas.Bauhofi omale ei pruugi isegi tera ja terakinnitus polti olemas olla.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.