õnnetus - kindlustus, politsei ja muud jamad
-
Teema algataja - Postitusi: 411
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Re: õnnetus - kindlustus, politsei ja muud jamad
mart211 kirjutas:Mis kindlustus sul on?
Minul pole ükski kunagi venitanud ega meelega juranud. Viimane kord oli probleem selles et ostsin korraliku, turu hinnast kallima pilli ja peale ostujärgseid hoolduseid sõitis üks herra tagant sisse. Kindlustus pakkus mulle sama hinda, mis oli müügikuulutuses 2 kuud tagasi. Seega ei saa kurta(ainult natukene). Üldjuhul venitab politsei nii kaua, et isu kaob ära. Kindlustus tahab ka ikka kiirelt ühele poole saada, keegi ei viitsi su mingi 2000€ pärast 2 aastat venitada. Oleks siis kümneid tonne... Igatahes, vaatavad nad arhiivi ka, mis hindadega on müüdud jne.
Mul on If, teisel osapoolel PZU, kellele omakorda kogub andmeid Roheline Laine.
Lisaks tekkis selline küsimus, et mis saab siis, kui alustan ise ratta korda tegemisega (oma kulu ja kirjadega) ja siis mingil x ajal ärkab ka kindlustus mingi mulle soodsa plaaniga? Kas mul mitte sõiduki säilitamise kohustust õnnetusejärgses seisus pole, kui raha tahan saada?
Vaatasin täna ratta üle ja ilmselt on ta ikkagi taastamiskõlblik, lihtsalt ilge nikerdamine saab olema - kindlasti vajan uut esigondlit, tuld, kelladeplokki, releesid, suunatulesid. Viga said ka kõik ülejäänud gondlid, kütusepaak, parem peegel, summuti, tagavelg; katki on praktiliselt uus tagarehv jne jne. Pulli pärast lasin Catweesil pakkumise uutele juppidele teha - nimistu võeti kokku tagasihoidliku 6033 euroga, kusjuures tagarehvi ja summutit seal polnud. Ainsaks reaalseks lootuseks jääks seega lammutused ja ebay. Iseasi, kui palju Fire Bladesid lammutustes on...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.