Horvaatia 25,06-08,07

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2004 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Horvaatia 25,06-08,07

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

t2g kirjutas:
Juurikas kirjutas:

Minu kogemus Horvaatias ütleb küll seda, et pea igas majas on kodumajutus, ainult küsi. Hinnatase on 20-25€ inimene öö. Iseasi on see, et sama raha küsivad nii sarad kui väga viisakad majad.Otsida ja ette bronnida pole küll mingit mõtet

ja aga 20-25 on kahe inimese peale juba 40 -50 ja see on ikka suht pointless kuna selle eest saab juba noobli hotellitoa. mina küll soovitan just booking.com lahti lüüa ja ette broneerida, mugavam ,hind on alati parem ja tead ,et sul on koht mis ootab sind ja on valmis ,et sa saabud. pealegi on see ju ka kordades lihtsam.

Ma soovitasin ette bronnida AUSTRIAS,mitte Horvaatias.Sest Austrias sai ise eelmisel reisil öömaja otsitud pea terve õhtu ja lõpuks sõitsime veel mingi 70km tagasi-kõrvale,et üldse midagi saada.Tuppa saime vist mingi kesköö paiku.Ja maksis kõige odavam kahene tuba suts alla 80€,olime nõus isegi veits rohkem maksma,et tuba saada,aga kõik olid täis.
Horvaatias saab sobe-kodumajutuse nädalaks võttes, ikkagi tunduvalt odavamalt ,kui Booking.com-st hotelli.Kvaliteet ei pruugi sugugi kehvem olla.Sealt siis teed väljasõite kuhu soovid ja oled koguaeg kerge rattaga-kerges riides,ning õhtuks on nö kodu ootamas.
Hotelle on mõistlik läbisõidul kasutada.Samas ,kui ühes kohas ei taha olla,siis on booking.com isegi mugavam.Paned hommikul oma plaani paika ja bronnid õhtuks hotelli.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”