Bandit goes to Barcelona 2015

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Bandit goes to Barcelona 2015

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Hr.Nõel kirjutas:

Ja kindlasti sõida läbi Porkkala niementie. Väga nauditav sõitmine. Tegelt sealt Kirkkonummist edasi Hanko ja Turuntie vahel on hunnikus väikseid kurvilisi ja tõusede- langustega tsikliteid.
Kontakteetu Kumariga. Tema on enam vähem kõik Uusimaa tsikliteed ylesse leidnud ja läbi sõitnud.

Tänud soovituste eest.Ma olen kunagi 13,5 aastaga soome veokaga nii risti rästi läbi sõitnud,et pole kaarti ka enam vaja.Sinu pakutu läheb kindlasti plaani.Kuna tol ajal ei viitsinud alati suuri teid ringiga sõita,siis sai neid nö otseseid 60-ne teid ka ikka väga palju suviti kasutatud(lihtsalt silmailuks).Nüüd pole küll ligi 10 aastat Helsinkist kaugemal käinud,aga seda suurem äratundmis rõõm ilmselt saab olema.Rattaga pole rohkem kui korra Helsinkis käinud.Nüüd siis ongi hea võimalus peale Hispaania piltide vaatamist reisipalavik maha jahutada.Tegelikult on seal palju rohkem häid teid ja kohti kui ma jõuan läbi sõita.Turust tagasi tahaks kindlasti mööda vanat teed 110 tulla,sest seda sai omal ajal,kui kiirteed veel polnud(oli Lohjani) ikka oksendamiseni täislastis rekkaga võetud.Nii mõnigi tõus sai 2-3 käiguga lõpetatud ehk kiirusega 15-25km/h,sest autod olid tol ajal lahjad(1994 alates) ja koormad väga rasked.Iga bensukas ja kohvik,selle tee ääres olid tuttavad kohad.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”