Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas ranel »

pühak kirjutas:

Selle asjaga on sihuke probleem, et liiklusseaduse järgi on see minu arusaama kohaselt lubatud, aga seda ei saa väga kõva häälega välja hõigata, sest muidu hakkavad ükskõiksete vanemate 10-aastased tatikad ema-isa autodega või mingite suvaliste rontidega heinamaa peal ringi rallima ja siis oleks varsti laibad taga.

Väga huvitav arusaam :roll:

Endal on põllurallisid on ikka päris hoolega lastud enne 18 aasta vanuseks saamist. Niipalju kui ma tean, siis enamus maal üles kasvanuid on samasuguse eluga olnud.
Ennast pandi esimest korda traktori rooli 5 aastaselt keerama ja isa vajutas pedaale. 10 aasta vanuselt, kui lõpuks jalad ulatusi pedaalideni, sai iseseisvalt ringi sõidetud.
18 aastaselt autokoolis oli peale platsitundi, et palun laske mind juba linna sõitma ära, kuna plats oli liiga lebo, kuid neil olevat olnud mingi nõue, et kui palju peab enne platsi sõitma, et linna saaks. Paljud alles õppisid esimest korda elus autoga üldse kohalt äraminekuid jne, kes tol hetkel minuga sama kursuse peal olid.

Nii et minu seisukohast oli see igati kasulik, et enne 18 eluaastat sai ringi sõita.

Peale igasugused ATV-d jne põllul kordades ohtlikumad, kuna nendega saab reaalse hoo ka üles. Mingil lambi sõiduautol pole ju pidamist, et eriline hoog üles saada.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Mine “Ajaviiteks...”