TDM850 muutumismäng

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1998 korda
Tänatud: 592 korda

Re: TDM850 muutumismäng

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Teema alguses sa kurdad,et käed ei ulatu trippi nullima,aga nüüd väidad,et on pikad?Mul ulatuvad käed sinna tripi kettani suht normaalselt.Samas lenks võiks minu arust lähemal olla.Kui näiteks Varaderoga võrrelda,siis TDM-i lenks on ikka väga kaugel ees.Siit ka minu arvamus,et sirge lenks teeb juhtimise keeruliseks,kui sa teed endu tüüpi ratast,see pigem cafeka või bobberi teema.Et maastikul mugavalt sõita peab lenks olema pigem kõrgem(saab ka püsti lihtsamalt sõita) ja laiem.Peeglid lenksu otstesse ei käi ka kohe kuidagi enduro loogikaga kokku.
Aga sinu ratas ja sina sõidad.
Kui selle protsessi siia üles panid,siis ilmselt teistele näitamiseks või teistelt ideede saamiseks.Nüüd pead ka kahjuks konstruktiivse kriitikaga leppima.Neid TDM-e saab maastiku suutlikumaks ka ratta välimust oluliselt retsimatta.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”