Vaja kiiret abi - Honda NC700 DCT käik ei lülitu pärast avar
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 125
- Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 23 korda
Vaja kiiret abi - Honda NC700 DCT käik ei lülitu pärast avar
Palun abi! Juhtus nii et üks Passo Stelviolt alla tulev poolakas lõikas kurvi nii palju et ... Saime kokku Minu ratas oleks muidu ehk veel sõiduvõimeline, aga käik ei lülitu sisse. S.t. mootor käivitub kenasti, aga käigu sisse lülitamise nupud (tegemist siis DCT kastiga) ei tee midagi. Uuematel ratastel on vist mingi lüliti, mis õnnetuse puhul rakendub ja mille peab siis kuidagi taas nullima ... Vist. Äkki võib see olla põhjuseks, et drive mode ei rakendu ... Olen üsna tume tegelikult selles osas.
Kui kellelgi on mingit adekvaatset infot, millest võiks abi olla, siis oleksin ülitänulik. Olen hetkel mingis väikelinnas põhja-itaalias ja lähim honda parandus on 80 km kaugusel ja lahti alles esmaspäeval. Homme hommikul lähen vaatan, kas saan midagi teha ... kui vajaliku info saan.
Mulle võib helistada kasvõi öösel +372 5622 5650 või saata infot luik.avo (ät) gmail.com.
Tuhat tänu ette.
Re: Vaja kiiret abi - Honda NC700 DCT käik ei lülitu pärast
kontrolli õlitaset, tee nö. reset, võta akuklemm tunnikeseks maha.
Kas mehhaniluselt sai midagi viga ka, karteri ääres on DCT aktuaatorid, kas need on terved ja pistikud nende otsas?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
-
Tänud! Tugijala lüliti tuli endalegi pärast postitust pähe. Ja kui see on ok ja ikka ei toimi, siis proovin reseti. Mootor iseenesest pihta ei saanud. Hoian pöialt (seda, mis paistes pole ).
-
Oligi tugijala lüliti. Lihtne asi aga kohe selle peale ei tulnud. Tänud kõigile, kes infot pakkusid!
Pärast 4h remonti lõõmava päikese käes, 50 nipukat ja rulli toruteipi on ratas taas liikumisvõimeline. Küll tunduvalt naked-im, kui varem Aga ehk toob koju ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.