LED lisatuled ja dimmer
Re: LED lisatuled ja dimmer
Einoh, aitäh, et ma üldse viitsisin sellesse jamasse süveneda ja tähelepanu juhtida.
Eks ma järmine kord siis tean, et kui midagi valmis nikerdan, panen vigased skeemid netti ja kiren, et minul töötab
Sõnnikut tuleb selle taime peale visata, mis vilja toodab, mitte niisama laiali loopida.
Moraal oli selles, et kui sa skeemi joonistada ei oska ja tingmärke skeemi korrektselt paigaldada, ära neid avalikult välja jaga. Teed teistele mitteoskajatele lihtsalt elu keeruliseks. Ise tegemise vastu pole mul midagi.
Järgmisena tuleb mingi 3 klassi haridusega Vasja ja hakkab internetti panema juhiseid, kuidas endal pimesoolt opereerida lauanoa, klambrilööja ja tamiiliga.
Macintosh kirjutas:Sul on võimalik panustada, selle asemele, et niisama piuksuda: "tee korda", "võta maha", "paranda ära". Skeem on avalik, jagatav ja muudetav. Kui sul kõik selge on ja osakad paremini, siis tee plaanist oma koopia, vii parandused sisse ja jaga üldsusele välja. Siis pole nett enam vigaseid skeeme täis (vähemalt üks vähem).
![]()
Ega need vigased koopiad selle pärast tule, et entusiastid teevad vaid sellepärast, et oskajad osatavad nurgas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.