Aprilia RSV 1000 Mille
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Aprilia RSV 1000 Mille
No Reimps rääkis ratta koha pealt kõik vajaliku ära. Jupid on sama kallid kui teistel, ebay'st tulevad kiiresti, esindusest tavapärase tarneajaga. Netis on infot megalt. Laadimist saad ilmselt kellade pealt vaadata, sellel peaks voltmeeter olemas olema. Starterisidurit kontrollida väga ei anna, see lõppeb lihtsalt päevapealt, kui ta lõppema peab. Käivitamisel ei tohiks lihtsalt mingeid imelikke hääli kuulda olla. Aprilial peab alati parim saadaolev aku peal olema. Pistikud, mida tuleks kontrollida, on 15min kaugusel gondlite taga, nendega tegelemine on lihtne. Netis on step-by-step õpetused koos fotomaterjaliga olemas. See ei pruugi probleem olla, minu Tuonol olid need täiesti viisakad, käisin ainult kontaktispreiga naljapärast üle.
Bikepointist või nende kaudu olen tänaseks ostunud peaaegu kõik (v.a Yamu) oma rattad. See, et mõnel ei ole asjad läinud nii nagu nad soovivad, ei pruugi olla poepoolne teema, vaid mingid kommunikatsiooniprobleemid vms. Mul on küll ainult kiidusõnu selle koha pealt. Käi läbi, veendu ise. Ja tõepoolest, ka minu andmetel töötab riigi üks parimaid Aprilia mehhaanikuid just selles ettevõttes. Nüüdseks on ta ka Duc'i ala spets
PS! Mul tutvusringkonnas lisaks ka 2 matsi, kes sõidavad ka konkreetse põlvkonna Milledega ning oskavad know-how'd jagada. Alati võib kontakteeruda minuga, saan õigete inimestega kokku viia.
A.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.