LED lisatuled ja dimmer

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Re: LED lisatuled ja dimmer

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

urmas66 kirjutas:

Mis selle dimmerdamise point oleks?
.... Ja ega nad selle maha keeratud võimsusega suurt abi ka anna.Vähemalt need mida mina proovisin. Seal oli nö kaks asendit tulel endal.
Ma siin otsisin ka seda sama võimalust ja minu arust oleks ainuke lahendus kaugtule ja lähitule asendisse erinevad tuled panna.Ehk siis lähitule asendis nö udutule tüüpi tuled(odavaid ei ole olemas),aga need kõik kokku e-tähisetusega oleks maksnud vist mingi 1000+ euri.Ma ei sõida nii palju pimedas,et need ära tasuksid.

Valgusvihk on 30 kraadi, seega ilmselt mitte liiga kaugele ulatuv vihk. Dimmerdamise eesmärk on ilmselt sõita nende tuledega päeval, dimmerdatud kujul vastutulija enam päris pimedaks ei jää. Paneb see eest sind aga väga-väga hästi tähele. Ma olen sõitnud kaks hooaega LED lisatuledega (dimmerdatud) ja olen teinud tähelepaneku, et ära on kadunud need autojuhid, kelle puhul näed juba eemalt, et "see keerab ilmselt ette, võtaks õige hooo maha". Ootamatutest ette keerajatest ma ei räägigi - neid enam lihtsalt pole. Üks asi mida lisatud tuled veel parandavad (juhul, kui nad ei ole esitulega samas joones) on autojuhi võime hinnata läheneva mootorratta kauagust adekvaatsemalt (muidugi teevad kogu selle sama asja ära ka lihtsad LED päevasõidutuled).

mella kirjutas:

Nii palju, kui mina elektroonikast jagan, on sul LEDid skeemis tagurpidi.
Ja esimese skeemi peal pole aru saada, kas tegu on lähi- või kaugtule niidiga ning kas niidi märgitud ots on permanentselt 12V või lülitatav. Ja kui on permanentselt +12, siis on relee ka kogu aja kinnises olekus, klõpsuta seda lülitit palju tahes.

Macintosh kirjutas:

Parendused sisse viidud.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”