caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Kas täna Tartus kedagi cafe reisserite, hipstermobiilide jms'ga liikumas võib näha? (Lisaks mulle ja sandrewle)
-
- Tänatud: 1 kord
On kellelgi kogemusi sellise margiga?
http://www.mototehnika.ee/used/2000363
19Martinez79 kirjutas:On kellelgi kogemusi sellise margiga?
http://www.mototehnika.ee/used/2000363
lahe klassikaline ratas mis on hinna ja kvaliteedisuhtelt ka väga asjalik, mitte ,et kvaliteeti ülearu oleks vaid ,et ka jupid on odavad. edasi ei lähe ja kui hooo üles saad siis enam seisma ei jää trummelpidurid ja need ka väga ei tööta
aga kui stiilset tiksujat tahad siis on väga lahe vanakoolikas. ostes muidugi arvestaks ka seda ,et päris uus pole väga kallis aga on juba pritse ja piduritega kuid kas see ka selle ratta juures pluss on? mina kiidaks heaks.
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Ton-i ära ei tee, aga stiili on süle ja seljaga
Ei ole endal au olnud sellist proovida, aga kuuldavasti on vibra päris mehine. A ns põristaks küll kena ilmaga.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kahju, et sama ratta diiselversiooni regada ei saa-mingi euronõue vms., vot sellise klassikalise masuudipressiga käiks küll küla kondiseid naisi ärevile ajamas
-
Eriti cool uus seeriatoode
-
- Tsikkel: CB900
Sandrew kirjutas:Vihase maximuse rattaid ka veits:
elu parim projekt sellel kes need kõik sai valmis tehtud
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
Elu parim käive kohlikule prügimäele ka ilmselt.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Kas kellelgi on kogemusi sõiduketsidega? Mõtlen neid või sarnaseid: http://www.revzilla.com/motorcycle/tcx- ... roof-shoes
On neist reaalselt midagi kasu ka teoorias või on tegu ilusa turundusega ja tavalisest ketsist oluliselt paremat kaitset ei saa? Hinnangud on muidugi head.
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Mul on sellised: http://www.amazon.de/Modeka-Motorradsch ... rds=modeka
Tald on tugev (just külgsuunas), hüppeliigese kaitsmed sees, nahast ja tundub mingil määral hingavat kah, st päev läbi jalas hoida pole piin. Matsu pannud ja tegelikke kaitseomadusi muidugi ei tea, aga olen rahul.
PS: käiguvahetuse jaoks on tugevdused kah peal, tavalisel jalatsil hakkab sealt kiiresti ära hõõruma.
Tort kirjutas:Kas kellelgi on kogemusi sõiduketsidega? Mõtlen neid või sarnaseid: http://www.revzilla.com/motorcycle/tcx- ... roof-shoes
On neist reaalselt midagi kasu ka teoorias või on tegu ilusa turundusega ja tavalisest ketsist oluliselt paremat kaitset ei saa? Hinnangud on muidugi head.
Tort kirjutas:Kas kellelgi on kogemusi sõiduketsidega? Mõtlen neid või sarnaseid: http://www.revzilla.com/motorcycle/tcx- ... roof-shoes
Mul sellised teksariide omad kasutusel. Matsu pole pannud ja reaalset kaitset ei oska hinnata. Aga tavalisest ketsist tugevama mulje jätavad küll. Tugevdusliist talla sees, hüppeliigese kaitse, tugevam pealismaterjal ning ka tald on igatpidi usaldusväärsem. Seni pole tallaservi narmendama saanud. Hingavus samuti ok.
Bikemanis need kohapeal olemas, mine katsu ise ja otsusta. Mina soetasin omad ka sealt.
-
Tänud mõlemale. Bikemani hind ebay-ga võrreldes isegi täiesti konkurentsivõimeline. Samas Lermo viidatud ketsi saab fc-moto.de-st koos transaga 90ga kätte ja see tundub samuti hea. Kisub sinna poole vist.
Mu tcx ketsid on 10K/km hästi vastupidanud aga osta ei soovita, mind ei tasu copyda
Tort kirjutas:Tänud mõlemale. Bikemani hind ebay-ga võrreldes isegi täiesti konkurentsivõimeline. Samas Lermo viidatud ketsi saab fc-moto.de-st koos transaga 90ga kätte ja see tundub samuti hea. Kisub sinna poole vist.
Ega ma ka neid letikaga ostnud. Hind on alati räägitav, muidugi 90€ peale vast mitte
Mul muidugi see kiiks ka, et enne ostu pean saama asja selga/jalga proovida.
Motomarketis soodsamat ka http://motomarket.ee/product/held-8464-norris
-
Need viimased eriti ei meeldi ja ca 50 euri säästu võrreldes TCX´ga mahub paaki ilusti või saab kevlar teksadele kulutada.
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Viljandis sõitis just vastu ilus cafe, külje peal oli number 62.
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: FighTLR, Scrambler (domikas)
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 62 korda
Kui hipster istub peal, kas siis juba ongi hipstermobiil?
566 97 936
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänatud: 11 korda
M.T. kirjutas:Tort kirjutas:Kas kellelgi on kogemusi sõiduketsidega? Mõtlen neid või sarnaseid: http://www.revzilla.com/motorcycle/tcx- ... roof-shoes
Mul sellised teksariide omad kasutusel. Matsu pole pannud ja reaalset kaitset ei oska hinnata. Aga tavalisest ketsist tugevama mulje jätavad küll. Tugevdusliist talla sees, hüppeliigese kaitse, tugevam pealismaterjal ning ka tald on igatpidi usaldusväärsem. Seni pole tallaservi narmendama saanud. Hingavus samuti ok.
Bikemanis need kohapeal olemas, mine katsu ise ja otsusta. Mina soetasin omad ka sealt.
Mul on mõlemad nii teksariidest kui ka need mustad nahast
väga head on.
samas ei ole teisi taolisi katsetada saanud seega ei ole päris erapooletu hinnang.
-
v301060 kirjutas:Viljandis sõitis just vastu ilus cafe, külje peal oli number 62.
Täna juhtusin poest välja astudes seda ratast ka külje pealt nägema - Dneprrrr. Omanik on ikka kõvasti vaeva näinud.
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
see ratas oli kõigest 2400 euriga müügis.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
http://www.auto24.ee/used/1964011
Ma usun et see:)
Arvatavasti oli see müügil mõni üksik tund, kuna ise otsisin samal ajal cafed ja refresisin seda listi mitu korda päevas. Maha magasin
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
Raki kirjutas:http://www.auto24.ee/used/1964011
Ma usun et see:)
Arvatavasti oli see müügil mõni üksik tund, kuna ise otsisin samal ajal cafed ja refresisin seda listi mitu korda päevas. Maha magasin
Seesama jahh!
Peaks ka teemasse sobima:
rohkem pilte alloleval lingil
-
- Tsikkel: CB900
See on ilmselt ülim long shot, aga siiski: ega kellelgi juhuslikult cb650/750f/900/110 mootorit pole, kust geneka tükke hammustada?
-
Teema algataja - Postitusi: 1070
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
panin jaapani rattale gondli kylge. ilge porr jäi.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Ma olen mitmeid kordi mõelnud, kuidas käitub tagapidur, kui ketti pidevalt õlitada, nö igapäevakasutuses?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.