Sõiduauto klaasi poleerimine

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Teema algataja
igor2013

Sõiduauto klaasi poleerimine

Lugemata postitus Postitas igor2013 »

Tere
On Tallinnas baikereid, kes aitaksid auto esiklaasi poleerimisega?
Samuti uuriks ,et kui palju selline teenus maksab?

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Re: Sõiduauto klaasi poleerimine

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Lähed autotarvete poodi, ostad nt. SONAX'i poleerimisvahendi ja lapid ning asud nühkima.

Ise just tegin auto tuled ja esiklaasi üle ning igati BRA tulemus tuli.....

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Palm.
Tänanud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Palm. »

Ei, ei, ei. Esiteks, et korralikku tulemust saada, kulub meeletu aeg ning töö. Teiseks hakkab poleeritud esiklaas jubedalt vaatevälja moonutama. Igaljuhul soovitan osta pigem uus esiklaas, või kasko puhul lasta sõbral autoga nurga taga ära käia.

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Nu kunagi sai lastud busside küljeakende(soolklaas) poleerijal oma toyo esiklaas üle poleerida, kuna päiksega suht s**t nägemine. Peale 1min. poleerimist (vaja oli ju kohe asuda juhi poolt keskeosa kallale :mrgreen: ) ei näinud enam midagi ja jalaga sai vana eest ära löödud ja uus pilkington asemele vaadatud. Ei oska kommida, äkki on teistmoodi tehnika nüüdsete esi autoklaaside valmistamisel. Edu. ja hakka kohe keskelt pihta :mrgreen:

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

kaimex
Mode
Tsikkel: honda putukas :P
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas kaimex »

Ma olen tulesid korduvalt teind. Soomes tehakse muidu klaase ka. Tänapäeva esiklaasid muidugi erinevatest materjalidest. Tehnikamaailm Soomes katsetas ja tegi ära ilusaks audi esiklaasi. Ise endal omal vahetasin uue vastu.

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Lugemata postitus Postitas Black »

Loodetavasti ei aeta siin hetkel segamini pleksist ehk plastist tule"klaase" ja päris klaasi. Ehe klaas on ju kõva ja kui pleksist täkete välja saamiseks lihvitakse seda enne erinevate lihvpaberitega, siis ma ei näe küll põhjust, miks palju kõvem klaas peaks kõigest poleerpastaga siledaks minema. Tõsi, pigi, soolad ja võibolla mingi kerge oksiidikihi saab maha, aga täkkeid küll mitte.

PS. Ma olen omajagu poleerinud nii autode värvkatet kui pleksist tuleklaase.

PPS. Pontus, mis on soolklaas? Mõtled selle all tavalist karastatud klaasi, mis löögist miljoniks pudeneb? Või ka miskit pleksi? Busside küljeknad vist on ka mingi plastiku moodi asi.

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Black kirjutas:

PPS. Pontus, mis on soolklaas? Mõtled selle all tavalist karastatud klaasi, mis löögist miljoniks pudeneb? Või ka miskit pleksi? Busside küljeknad vist on ka mingi plastiku moodi asi.

Mõtlesin seda karastatud klaasi mis miljoniks pudeneb. Bussi külje aknad ika karastatud. Muidu ei saaks nad häda korral seda pleksi ju puruks :mrgreen: Kuigi jah, pannakse ka pleks asemele kuna odavam.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

Teema algataja
igor2013

Lugemata postitus Postitas igor2013 »

Aitäh abi eest. Eks ma siis tean, et lihvimised jms asjad on ikka kasutud.
Aga poleeerimisvahendiga siis pigem ei soovitata teha või kuidas? Lihtsalt selline tunne, et eelmine autoomanik käis liivapaberiga üle klaasi ja miljon kriimu segavad päikese käes.

Kasutaja avatar

renXx
Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r

Lugemata postitus Postitas renXx »

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar

Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Heikik »

igor2013 kirjutas:

Aitäh abi eest. Eks ma siis tean, et lihvimised jms asjad on ikka kasutud.
Aga poleeerimisvahendiga siis pigem ei soovitata teha või kuidas? Lihtsalt selline tunne, et eelmine autoomanik käis liivapaberiga üle klaasi ja miljon kriimu segavad päikese käes.

Ma enda Audil tegin poleerimisvahendiga. Nii sai ka üsna hästi selle "miljon kriimu" efekti. :ner: Klaas läheb vahetusse...esimesel võimalusel, kui tsiklist raha üle jääb. :mrgreen:

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”