Sõiduauto klaasi poleerimine
Moderaator: Moded
Sõiduauto klaasi poleerimine
Tere
On Tallinnas baikereid, kes aitaksid auto esiklaasi poleerimisega?
Samuti uuriks ,et kui palju selline teenus maksab?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Re: Sõiduauto klaasi poleerimine
Lähed autotarvete poodi, ostad nt. SONAX'i poleerimisvahendi ja lapid ning asud nühkima.
Ise just tegin auto tuled ja esiklaasi üle ning igati BRA tulemus tuli.....
edu
Ei, ei, ei. Esiteks, et korralikku tulemust saada, kulub meeletu aeg ning töö. Teiseks hakkab poleeritud esiklaas jubedalt vaatevälja moonutama. Igaljuhul soovitan osta pigem uus esiklaas, või kasko puhul lasta sõbral autoga nurga taga ära käia.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Nu kunagi sai lastud busside küljeakende(soolklaas) poleerijal oma toyo esiklaas üle poleerida, kuna päiksega suht s**t nägemine. Peale 1min. poleerimist (vaja oli ju kohe asuda juhi poolt keskeosa kallale ) ei näinud enam midagi ja jalaga sai vana eest ära löödud ja uus pilkington asemele vaadatud. Ei oska kommida, äkki on teistmoodi tehnika nüüdsete esi autoklaaside valmistamisel. Edu. ja hakka kohe keskelt pihta
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Ma olen tulesid korduvalt teind. Soomes tehakse muidu klaase ka. Tänapäeva esiklaasid muidugi erinevatest materjalidest. Tehnikamaailm Soomes katsetas ja tegi ära ilusaks audi esiklaasi. Ise endal omal vahetasin uue vastu.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Loodetavasti ei aeta siin hetkel segamini pleksist ehk plastist tule"klaase" ja päris klaasi. Ehe klaas on ju kõva ja kui pleksist täkete välja saamiseks lihvitakse seda enne erinevate lihvpaberitega, siis ma ei näe küll põhjust, miks palju kõvem klaas peaks kõigest poleerpastaga siledaks minema. Tõsi, pigi, soolad ja võibolla mingi kerge oksiidikihi saab maha, aga täkkeid küll mitte.
PS. Ma olen omajagu poleerinud nii autode värvkatet kui pleksist tuleklaase.
PPS. Pontus, mis on soolklaas? Mõtled selle all tavalist karastatud klaasi, mis löögist miljoniks pudeneb? Või ka miskit pleksi? Busside küljeknad vist on ka mingi plastiku moodi asi.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Black kirjutas:PPS. Pontus, mis on soolklaas? Mõtled selle all tavalist karastatud klaasi, mis löögist miljoniks pudeneb? Või ka miskit pleksi? Busside küljeknad vist on ka mingi plastiku moodi asi.
Mõtlesin seda karastatud klaasi mis miljoniks pudeneb. Bussi külje aknad ika karastatud. Muidu ei saaks nad häda korral seda pleksi ju puruks Kuigi jah, pannakse ka pleks asemele kuna odavam.
Aitäh abi eest. Eks ma siis tean, et lihvimised jms asjad on ikka kasutud.
Aga poleeerimisvahendiga siis pigem ei soovitata teha või kuidas? Lihtsalt selline tunne, et eelmine autoomanik käis liivapaberiga üle klaasi ja miljon kriimu segavad päikese käes.
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
igor2013 kirjutas:Aitäh abi eest. Eks ma siis tean, et lihvimised jms asjad on ikka kasutud.
Aga poleeerimisvahendiga siis pigem ei soovitata teha või kuidas? Lihtsalt selline tunne, et eelmine autoomanik käis liivapaberiga üle klaasi ja miljon kriimu segavad päikese käes.
Ma enda Audil tegin poleerimisvahendiga. Nii sai ka üsna hästi selle "miljon kriimu" efekti. Klaas läheb vahetusse...esimesel võimalusel, kui tsiklist raha üle jääb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.