Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
koi kirjutas:Proovid ehk oma õnne Kadaka selveri kõrval asuvas kanga poes. Mina sain sealt abi eelmisel kevadel. Polnud küll kõrbend säärega tegu, aga...
Marsid kanga poe uksest sisse ja sirgelt poe tagumise seinani-vasakusse nurka.Seal oli mingi müstilise ameti(juurde lõikaja!?) pidaja vene mammi. Näha oli, et valdas kõike, mis riidest esemetega seotud. Häbenes õiglast hinda küsida. Õmbleb, liimib, parandab... Kurda seal oma muret ja paku oma visiooni lõpptulemusest. Kui sama mammi veel seal, usun, et saad korraliku tulemuse.
Kui ütles hinna, pakkusin topelt, aga ikka tundus mulle väga odav ja võttis töö järjekorras vahele kohe. Kuni jõin selveri pitsas kohvi, oli töö valmis.
Tänud surfasin juba netis, seal KangasjaNööbis on keegi venelanna rõivaparanduse peal jah. Helistan homme ja loodan eesti keelega hakkama saada. Jama, et nv tööl olen vaid :/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.