2003 gsxr display lakkas töötamast, samuti ka tahomeeter
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
2003 gsxr display lakkas töötamast, samuti ka tahomeeter
Milles võib probleem olla oskab keegi öelda, suunakad samuti ei tööta, esituli ka.
Re: 2003 gsxr display lakkas töötamast, samuti ka tahomeeter
Postikud tunduvad korras olevat, aga guugeldades leian, et see gsxri levinud probleem, mingid korrosioonised pistikud?
Lase pistiku spreid täis ja pane kõik uuesti kokku.
No ehku peale pole vast mõtet nii teha, kas kellegil gsxri omanikest pole midagi sellist olnud, võõrkeelsetest lehekülgedest vaadates tundub see üsna tihe probleem olevat just gixxeritel, aga ma ei saa aru kus ma täpsemalt seda pesa otsima peaks.
Ma nagu lugesin välja ikka vasaku, või räägid oma kogemustest?
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Näed ju ülevalt ka, kuhu kellade ja tule kaablid jooksevad. Kuuskant pihku ja plastikute taha piiluma! Natuke loogilist mõtlemist ei tee paha.
Kaitsmed terved, peab service aja võtma tundub.
Eeldan, et spidoplokk lõpetas toimimise. Kõik tuled põlevad ilusti plokis ? Ja need pistikud millest räägitakse on vasakul gondli [Motobot: õige on "gondli"] all peidus. Endal mul K7 gixxer ja oli sama viga ja käisin pistikud üle, puhastasin ja testisin kiiruse andurit, aga lahendus oli ikkagi eBay ja uus plokk
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
K1/K2 kellade ja suundade pistikud on parema gondli [Motobot: õige on "gondli"] all, alates K3-st on vasakul?
Viga peitus vasakul gondli [Motobot: õige on "gondli"] all pistikutes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.