Honda XRV 750 Africa Twin

Kasutaja avatar

Divikas
Tsikkel: XLV 750R, CRF 300L
Tänatud: 49 korda

Re: Honda XRV 750 Africa Twin

Lugemata postitus Postitas Divikas »

Miks siis (või just sellepärast siis) ponnistavad väiketootjad sellistele turgudele ja inimestele rattaid teha.
CCM adventure,
AJP PR7 adventure
Mecasystem
Husabergrally jms.

Ei taha saagi käima tõmmata aga ma ei valiks neist mitte ainustki. Põhjuste selgitamine läheks liialt pikale aga need rattad koosnevad osadest, mis minus usaldust ei ärata. Las ta jääb ja ärme sellepärast üksteisele viltu vaata. Tegelt on nad head ja huvitavad rattad, ma ise lihtsalt veidi imelik.
Kuna ma plaanin nii selle suve kui ka edasisi reise rohkem kui 10% asfaldilt maas, siis jään ma oma vana TA juurde. Ptüi üle vasaku õla aga kohe on 150 t km täis ja kõik osad alles orginaalid. Ei mina taha teel ratast remontida. Kõik need CCMid ja Hus-id ja muu sarnane, tehke järele. Mu TA kohta saab öelda nagu üks tuttav oma naise kohta ütles " ta on küll inetu aga see-eest mulle truu". Elu pole ainult tordi söömine ja lille nuusutamine, elu on ka n*ss ja viina joomine ja raskel hetkel on hea kui usaldusväärne sõber kõrval.

http://motoreisid-motoreisid.blogspot.com/
Ida-Euroopa 2007, Ida-Euroopa 2008, Kesk-Aasia 2009, Kesk-Aasia 2010, Norra - Kaucasus 2011, Kaug-Ida - Mongolia 2012, Russkii Sever 2015, Pamir Highway 2016, Ukraina Karpaadid 2017, Koola poolsaar 2018, Volga jõgi 2019, Soome TET 2020, Skandinaavia 2021, Norra-Rootsi 2022, Läti TET 2023, Rootsi 2024

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”