Matkaplaan 2015
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Matkaplaan 2015
Hola!
Minu reis on (taas)alanud siis ikka nagu peab: k6igepealt Barcas sai puhkuse algust maruliselt t´histada, tulemiks La Ramblal tagataskust rotti lastud rahakott koos juhilubaga jne ja kohaliku elavmuusikaga baaris vigaseks tantsitud jalg (mingi k66lus ei luba rsk h´sti p6lvest paenduma enam..) Siis selgus veel esmaspéval modra v´lja v6ttes, et vist mingi niiske asi oli kohvri j´´nud viimase m´rja s6idpaéva tulemusena ja k6ik hallitas..ja ikka nii hullult, et m+ned asjad lihtsalt viskasin minema. Lisaks siis veel eilane 29c p6uda pOOrdus t´na 13c (m´gede vahel v´hemalt) ja lausvihmaks. L6peks oli sadu nii hull, et Valenciasse v´lje ei vdanudki, mingitkmned km ennem andsin siin Castello "blablas" alla ja v6tsin hotelli. Sest valida oli ainult l´bim´rgade v6i hallitanud asjade vahel, laussadu j´tkus ja l´ks nii hulluks, et valgete teem´rgistuste peal hakkas isegi 4-5 kaíguga driftima...pole just meeldiv tunne rekkade vahel jne :/
Et kas sellist Hispaaniat siis tahtsingi? Yhes6naga telgime teinekord, t´na on pesupaév...v´hemalt Valencia tuled juba paistavad ja kll kuskil seal taga paistavad ka Tariifide tuled
PS! Rahakotivargustes Barcas, kll pigem metroos jne... olin ennem muidugi siitsealt kuulnud. Seega mingis poolvines olekus 6nneks taipasin hotellis ennem asjad ´ra splittida: otsustasin siis ID kaardi, kretiinkardi ja 300€ sulañdeid hotelli j´tta ja kaasa v6tsin vaid 90€ ja tavakaardi igaks juhuks ja load isiku tuvastamiseks. (kusjuures enne vargust suutsin pudi vist maha juua ja just olin 50ga maksnud ning purjus peaga tagasi saadu lahtiselt taskusse surunud, st vargad said vist ainult kopikaid ja mul oli veel p´rast mitukmmend alles, et pidu j´tkus tantsubaaris
Muidu vist ei kujutakski ette, kuidas reis j´tkuda oleks saanud, kui k6ik kaardid ´ra oleks línud...vist oleks pidanud lennukiga tagasi tulema?
PPS! Hotelli arvudit kysides oli t6rge sisselogimisel. Hakkasin alt+ kaudu numbrikombinatsiooniga ä tähte tootma, aga siis nagu ikka viimasel ajal, läks miskit näpust ja keeras hoopis kuvaris ekraani pildi tagurpidi!? Tagasi panna ei oska, keerasin hoopis kuvari nyyd tagurpidi. Seega peaks vist enne siin l6petama, kui adminn seda jama märkab...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.