Honda Pan Europan vs. BMW K1200RS
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Honda Pan Europan vs. BMW K1200RS
kalle kirjutas:tali kirjutas:FJR on selgelt sportlikum matkakas, kui eelmainit tegelased. Käimine selgelt teravam ja seda ka väga kõrgetel rpm-del. Rahulikel matkakatel on selle koha peal juba ammu toss väljast, kust see alles täie lustiga edasi kerib
Oled sa mõlemat muidu proovinud? Red line on neil üsna samas kohas 8-8,5 peal, seega pole sel FJR sealt kuhugi edasi kerida. ST1100l on u 7500pööret, kui spiodo näitab 240km/h ja täie lustiga pole FJRil sealt palju enam minna. Mõlemal max kw tuleb ka sama pöörde pealt. Lihtsalt kuna FJRil on kilovatte üsna palju rohkem, tuleb see redline kiiremini kätte. Reaalis maanteel pole aga olulist vahet, eriti kui räägime sellest olukorrast mille jaoks need rattad tehtud on. Vahe on märgatav möödasõidule minnes jm, kus algus on teravam, samas kui ST on ühtlasem kogu pöörete ulatuses. Mootori vibra on ka STl vähem. Kuna FJR on siiski samas kalukategoorias, siis selle kasutusala üsnagi sama.
Pärast pikemat proovisõtu ja vaheldumisi sõitu oli mul tunne, et FJR on küll suurepärane ratas, aga ma ei näe esialgu põhjust päris korralikult juurde maksta, et üle minna.
Teema algatajal aga tasub kindlasti kaaluda ka seda varianti. Aga sel juhul tasuks juba ST1300 kõrvale panna. Kui aga budjett on selles klassis, nagu eelnevad neli ST kuulutust, siis selle raha eest on see ratas suht löömatu variant kui võrrelda samu asju.Kk
Olen aus, ei ole . Küll aga palju Yamust rääkinud ühe sellise omanikuga, kes on ilma mööda üksjagu matkanud. Ise olen sõita pisut saanud ühe Bemmi 1100 boxer matkabaigilaadsega (mudelit ei mäleta, aga nupust sai tuuleklaasi liigutada ja sinine oli
, aga kui pisut tõsisemaks minna, siis äkki oli R1100 RT
). See käis küll mõnusalt tummiselt läbi pöörete ja oli vist küll mugavaim tsikkel, mille selga elus olen saanud. Omanik oli Soome vanahärra, kes vist oli ka umbes pool maakera läbi muristanud.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.